Sorana Maria: „Handbalul reprezintă jumătate din timpul meu, sunt susţinută de familie şi am încredere că voi ajunge departe. O opţiune de viitor ar fi Academia de Poliţie, mi-ar place să port uniforma” Recomandat

Luni, 13 Iulie 2020 12:48
Publicat în Sport

O nouă săptămână, un nou interviu cu o tânără handbalistă gălăţeană. Astăzi, a venit rândul să vă facem cunoştinţă cu Sorana Chiriac, componentă a echipei de junioare 2 de la CSM Galaţi, formaţie antrenată de profesoara Sanda Asandei care este calificată la turneul final, o jucătoare mică de statură, dar cu suflet uriaş, un adevărat argint viu pe semicerc. „Sory“ este elevă în clasa a 10-a la Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza“ din urbea noastră.
- Când ai început şi ce reprezintă handbalul pentru tine?
Am început când eram mai micuţă încurajată de tatăl meu să particip la un antrenament de handbal. Pentru mine, handbalul reprezintă cam jumătate din timpul meu. Am început acest sport de mică şi am încredere în mine şi familia mă susţine, că voi ajunge undeva departe.
- Care este idolul tău?
Idolul meu este Majda Mehmedovic deoarece îmi place foarte mult tehnica ei şi, indiferent de ce se întâmplă în meci, ea este cu capul sus şi îşi încurajează echipa.
- Care sunt cele mai bune prietene?
Toate colegele îmi sunt apropiate şi dragi, însă mă înţeleg mai bine cu fetele de vârsta mea.
- Care este cea mai amuzantă amintire?
Cea mai amuzantă amintire a fost la Turneul Final de la Baia Mare din 2017 când Nicoletei i s-a rupt patul şi a trebuit să doarmă cu o valiză sub ea. Acolo au fost cele mai frumoase amintiri.
- Dar cel mai greu moment...
Au fost două momente cele mai grele până acum, primul la Baia Mare când am luat cartonaş roşu în ultimele minute şi nu am mai putut să-mi ajut colegele pentru o medalie, iar alt moment dificil a fost la Oneşti, anul trecut, când am pierdut calificarea la Turneul Final la un gol diferenţă.
- Ce faci în timpul liber?
Timpul liber îl petrec făcând mai multe lucruri, ieşind cu prietenii afară să ne plimbăm sau cu familia.
- Care este mâncarea ta preferată?
Nu am o mâncare preferată, mănânc variat, dar am o slăbiciune pentru ciocolată.
- Ce muzică îţi place să asculţi?
Nu pot spune că ascult doar un gen de muzică, ascult cam toate genurile în funcţie de starea pe care o am sau ce ascultă persoanele din jurul meu.
- Care este filmul tău preferat?
Filmul care m-a impresionat foarte mult, până la lacrimi, a fost „Miracolul din celula 7” deoarece a fost cu o lecţie de viaţă bine definită.
- Care sunt planurile de viitor?
Planurile mele de viitor încă nu sunt bine stabilite. Dacă mi se oferă ocazia să continui cu handbalul, voi continua, dacă nu, a doua mea opţiune este Academia de Poliţie deoarece îmi place disciplina şi mi-aş dori foarte mult să îmbrac acea uniformă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu