Tudorel Pelin, debut cu victorie pe banca Oţelului, Ionuţ Niculcea şi-a anunţat demisia după înfrângerea Sportingului Recomandat

Luni, 01 Aprilie 2019 14:03
Publicat în Sport

Şi în Liga a 3-a de fotbal locul de muncă al antrenorilor depinde cel mai mult de rezultate, iar etapa de sâmbătă ne-a confirmat acest lucru. Sporting Lieşti a întâlnit pe teren propriu formaţia FC Botoşani 2. Chiar dacă au avut în faţă un adversar accesibil, lieştenii au dat cu bâta în baltă şi au pierdut lamentabil, scor final: 0-2. La finalul meciului, antrenorul principal Ionuţ Niculcea a anunţat în vestiar că va demisiona. "Sunt foarte dezamăgit şi este adevărat că mi-am anunţat demisia. În cursul zilei de luni voi avea o discuţie cu patronul, voi vedea dacă mi-o aprobă, din punctul meu de vedere nu mai am nicio motivaţie să revin", ne-a declarat tehnicianul Ionuţ Niculcea. Sporting a folosit formula: Vădeanu - Dumitru, Maftei, Dima, Sevastian - Manea, Iancu, Constantinescu, Stan, Bahnaşu, Dănăilă. Au mai intrat: Năstase şi Strelţov. Lieştenii se menţin pe locul 7 cu 27 puncte şi va juca etapa viitoare la Fălticeni.

Cu un nou antrenor principal pe banca tehnică, Tudorel Pelin, SC Oţelul a câştigat la limită disputa cu Bucovina Rădăuţi, ocupanta locului 3. Unicul gol a fost reuşit de Antohi, cu capul în min.21. 11-le oţelar de start a fost: Iliescu - Vasile, David, Crihană, Sălăgeanu - Munteanu, Cristea, Bordieanu, Neagu - Antohi, Cîrjan. Au mai intrat: Iorga, Codreanu, Ţicămucă şi R.Oană. Echipa gălăţeană ocupă locul 2 cu 45 puncte şi va juca la sfârşitul săptămânii în deplasare cu FC Botoşani 2.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu