United va întâlni un cap de serie din Spania, Portugalia, Rusia şi Kazahstan din 8-imile UEFA Futsal Champions League Recomandat

Miercuri, 20 Ianuarie 2021 10:15
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Emoţii mari pentru campioana României. După superba victorie de la Bielsko-Biala, 6-3 cu Rekord, campioana Poloniei, United a revenit duminică seara în Galaţi după un drum lung şi obositor fără escală cu autocarul. Tigrii conduşi în arenă de Florin Ignat şi-au aflat marţi după închiderea ediţiei adversara din 8-imile UEFA Futsal Champions League. La tragerea la sorţi programată la sediul UEFA de la Nyon, cele 16 echipe calificate au fost împărţite în două urne: urna A cea a capilor de serie şi urna B,  a non capilor de serie.
Posibilii adversari pentru echipa gălăţeană sunt nume de top din futsalul european: Barcelona, deţinătoarea Ligii Campionilor, Inter Movistar, ambele din Spania, Sporting, Benfica, din Portugalia, KPRF şi UGRA din Rusia, Kairat şi Aktobe din Kazahstan. „Sincer, la acest nivel chiar nu mai contează unde şi cu cine vom juca. Suntem în Top 16, cea mai bună performanţă din futsalul românesc la nivelul echipelor de club şi vom încerca să ne bucurăm de frumuseţea acestui sport”, ne-a declarat antrenorul-jucător Florin Ignat. Partidele din această fază a competiţiei sunt programate într-o singură manşă în perioada 16-21 februarie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu