Veteranul de la CSU, Nicu Mitu, triplu campion naţional, juniorul Martin Tudor Orbu, de la Nauticus Models, a îmbrăcat şi el un tricou de campion Recomandat

Miercuri, 21 August 2019 12:41
Publicat în Sport

Weekendul trecut, CSU Galaţi şi Federaţia Română de Modelism au organizat pe lacul Cătuşa Campionatul Naţional de veliere radiocomandate. A fost un concurs reuşit chiar dacă în anumite momente vântul le-a dat ceva de furcă navomodeliştilor. La start s-au prezentat mai puţini sportivi ca de obicei, din Bucureşti, Timişoara, Medgidia şi Galaţi, absentând cei de la Sportul Studenţesc şi Voinţa Tg. Mureş, un club cu tradiţie care din păcate s-a desfiinţat. În premieră, Galaţiul a fost reprezentat în concurs de cele două cluburi: CSU şi Nauticus Models.
Navomodeliştii gălăţeni de la CSU şi-au demonstrat încă odată măiestria şi au dominat competiţia. Cel mai experimentat dintre ei, Nicu Mitu a obţinut trei titluri de campion naţional din cele 4 puse la bătaie în acest an. La înălţime a fost şi juniorul de la Nauticus Models, Martin Tudor Orbu care a cucerit un titlu de campion, două locuri 2 şi un loc 3. Rezultate complete: clasa F5 -10: 1. Nicu Mitu - CSU Galaţi, 2. Gyula Ferencz - ACS RC Sails Bucureşti, 3. Szilard Olasz - Bucureşti; clasa F5 M: 1. Nicu Mitu, 2. Tudor Plugaru - Palatul Copiilor Medgidia, 3. Sorin Mavru - CSU Galaţi; F5-E: 1. Gyula Ferencz, 2. Szilard Olasz, 3. Manuel Mitu - CSU Galaţi; Micro Magic: 1. Nicu Mitu, 2. Manuel Mitu, 3. Tudor Plugaru.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu