Voleibalistele de la CSU Hygienium, Carolina Radu şi Minca Cristea, convocate la Naţionala României pentru Europene Recomandat

Marți, 04 Ianuarie 2022 10:44
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nu este nicio noutate faptul că performanţa cere sacrificii. Şi sportivii ştiu cel mai bine acest lucru, în multe situaţii aceştia fiind nevoiţi să facă anumite sacrificii, renunţând la sărbători, vacanţe, distracţii etc. Din 20 decembrie 2021, Naţionala feminină de volei Under 17 a României se află în cantonament la Baia Mare. Printre cele 18 tricolore convocate se află şi două jucătoare de la CSU Hygienium Galaţi: coordonatoarea Carolina Radu şi liberoul Minca Cristea.
Carolina şi Minca sunt jucătoare de bază ale echipei gălăţene pregătite de Ileana Berdilă şi Adriana Dudnic, care a încheiat turul pe locul 2 în Divizia A2 seria Est, având şi dublă legitimare la Dinamo, echipă pentru care vor evolua în competiţiile juvenile. Naţionala de cadete a României va participa în perioada 12-14 ianuarie la turneul balcanic de calificare la Campionatul European ce se va desfăşura la Belikeşir - Turcia. Tricolorele au fost repartizate în grupa B alături de: Serbia, Albania şi Muntenegru. Grupa A este formată din: Grecia, Bulgaria şi Turcia. Primele două clasate se califică în semifinale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu