Voleibaliştii de la CSM Arcada primesc vizita Stelei, baschetbaliştii de la CSM Phoenix CSU pe cea a lui Dinamo Recomandat

Joi, 31 Ianuarie 2019 13:28
Publicat în Sport

Sala Polivalentă Dunărea din oraşul nostru găzduieşte sâmbătă, 02 februarie, al doilea cuplaj sportiv din acest an. De la ora 17.00, în deschidere se vor întâlni CSM Arcada şi Steaua Bucureşti, într-o partidă ce contează pentru cea de-a 13-a etapă din Divizia A1 la volei masculin. Echipa antrenată de Sergiu Stancu a câştigat primele două meciuri disputate în acest an şi vrea să continue pe aceeaşi linie. Dacă în Cupa României, echipa gălăţeană şi-a asigurat prezenţa în play-off, în campionat continuă cursa de urmărire a celor două echipe din frunte, SCM U Craiova şi ACS VM Zalău, faţă de care o despart în continuare nouă puncte.
Partida vedetă va aduce faţă în faţă, de la ora 19.30 pe CSM Phoenix CSU şi Dinamo Bucureşti, în cea de-a 3-a etapă din Grupa Galbenă a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Un duel care se anunţă interesant. Dinamo, porneşte ca favorită, dar echipa antrenată de Dragan Radovic şi Bogdan Bălănică, care are un moral bun după victoria obţinută la Mediaş este capabilă să producă o primă surpriză. O victorie a echipei gălăţene le-ar creşte şansele de calificare pentru play-off-ul 1-8. Publicul gălăţean are un rol foarte important şi de aceea este aşteptat să umple tribuna şi să-şi încurajeze favoritele spre victorii. Intrarea se va face pe baza de bilete: 5 lei, 20 lei şi 30 de lei, la fotolii.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu