23 mai, 24 de ani cu Monitorul de Galaţi Recomandat

Luni, 23 Mai 2022 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În urmă cu 24 de ani, pe data de 23 mai, ieşea de sub tipar prima ediţie a cotidianului Monitorul de Galaţi. Cu entuziasm şi pasiune, timp de 24 de ani, am continuat să aducem gălăţenilor ştiri din toate domeniile de interes, fără a face rabat de la misiunea noastră de a informa nepărtinitor.

În toţi aceşti ani am văzut şi consemnat multe evenimente, redacţia noastră a trecut prin multe schimbări, însă ziarul a continuat să iasă neîntrerupt şi, indiferent ce s-a întâmplat, ne-am străduit să aducem cele mai intersante ştiri în faţa cititorilor noştri.

Nu am renunţat la print, deşi multe ziare centrale au făcut-o, nu am renunţat nici să răspundem provocărilor mediului online şi am ţinut pasul cu şi pe toate reţelele de socializare sau platforme online de ştiri. Monitorul de Galaţi este prezent pe Facebook, Twitter, Instagram, Telegram, Google News etc.

În acest an, ne-am propus să revoluţionăm partea de online, să acoperim toate zonele de adresabilitate, să fim mai interactivi şi mai aproape de cititorii noştri. Printul, deşi considerat de unii demodat, va rămâne în portofoliul nostru atât timp cât va fi posibil pentru că ediţia print este certificatul nostru de garanţie al calităţii informaţiei.

Dar cu toate eforturile noastre de a păstra informaţia pe hârtie, printul este în pericol. Şi nu din cauza noastră! Pentru prima dată în 24 de ani, ne confruntăm cu o criză a hârtiei fără precedent, generată în special de războiul din Ucraina, în contextul în care în România nu mai există de ani de zile niciun producător de hârtie.

Însă toţi aceşti ani ne-au învăţat că nu există obstacole peste care să nu putem trece datorită cititorilor noştri! Le mulţumim tuturor celor care ne citesc! Datorită lor ne poziţionăm atât în print, dar mai ales online, printre cele mai citite publicaţii din Galaţi şi din regiune.

De doi ani încoace, trecem cu toţii printr-una dintre cele mai grele perioade de după 1990, ceea ce ne determină să ne adaptăm acestor provocări dificile, să fim creativi şi inovatori pentru a răzbi şi a duce mai departe ceea ce am început în urmă cu 24 de ani: un cotidian al gălăţenilor echilibrat şi echidistant.

Şi pentru că după pandemie şi război nimic nu va mai fi la fel, dorim să venim în întâmpinarea noilor vremuri cu un ziar quality care să aducă cititorilor exact ce îşi doresc. Aşadar, la ceas aniversar, vă provocăm să ne transmiteţi pe adresa de email office@monitoruldegalati.ro ce aţi dori să schimbăm, ce rubrici noi aţi dori să aducem în faţa dvs., ce vă place şi ce nu vă place la Monitorul de Galaţi.

Nicoleta ROGOJINĂ, Director General Monitorul de Galaţi

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu