Acuzată că şi-a bătut fetiţa la beţie, mama din Galaţi neagă tot şi ameninţă cu sinuciderea Recomandat

Luni, 13 Ianuarie 2020 17:33
Publicat în Știrea zilei

Acuzată că și-a bătut fetița, în vârstă de 7 ani, beată fiind, și apoi a aruncat-o în grădina casei, în frig, o femeie (foto) din satul Poșta, comuna Gohor, susține acum că nimic nu este real.

Mama acuzată şi-a găsit scuza: „Nu eram beată, eram supărată“

Atât femeia cât și bunica fetei au susținut în fața anchetatorilor că totul este o exagerare și că nu au bătut niciodată fetița. Mai mult, mama amenință cu sinuciderea în cazul în care va fi decăzută din drepturile părintești. „Eu jur că nu am bătut niciodată fata. Așa țipă ea. Țipă că s-a speriat pentru că am ocărât-o. Nu o bat. Eu aștept fata acasă. Nu cred că nu vrea să vină înapoi la mine. Nu eram beată când m-a filmat vecinul ăla care a intrat în curte și a luat fata. Eram supărată. Nu înțeleg de ce a intrat el peste mine în curte, fata țipa, dar eu nu am bătut-o. Dacă mi-o ia statul, eu mă omor, ce să fac”, amenință Tanța Șerban, mama fetiței bătute.

Bunica fetiţei sare în apărarea mamei, dar refuză să o crească pe nepoată: „Dacă ia statul fata de la maică-sa, eu nu o vreau“

Cam același lucru îl spune și bunica maternă a fetei. „Nu o bate maică-sa, nu o batem deloc. Așa are ea un obicei și țipă. Îi mai spune maică-sa să fie cuminte cât se duce la lucru, dacă nu îi convine ceva fetei, ea țipă. Dacă ia statul fata de la maică-sa, eu nu o vreau că eu nu o pot crește“, susține și Tudora Șerban, bunica maternă.

L-am găsit pe tatăl fetiţei! Ce acuzaţii îi aduce fostei soţii: „Avea probleme cu alcoolul“

În comuna Cudalbi, acolo unde fetița s-a născut, locuiește tatăl ei (foto în galeria de imagini) de care mama sa s-a despărțit. Acesta susține că, într-adevăr, fosta lui soție are probleme cu alcoolul, dar că niciodată nu a bătut fata și că este dispus să o preia în cazul în care trece de controlul inspectorilor de la Protecția Copilului. „Eu de maică-sa m-am despărțit, de fapt ea a plecat de la mine, că ne certam, ea mai avea probleme cu alcoolul. Fata îmi spunea că ar vrea să stea cu mine. Am zis însă că îi este mai bine cu mama ei, că este fată. Acum însă când am văzut ce se întâmplă, eu iau fata să o cresc dacă mi-o dau“, spunea Costică Dogaru, tatăl fetei.

Naşa copilei, mărturisiri uluitoare: „Nu e capabilă să îngrijească fetița“

Sătenii din Cudalbi au însă o altă opinie. „Pentru fată cred că este mai bine la un asistent maternal, la o familie «bună». Pe maică-sa o știu de când era aici că bea, nu e capabilă să îngrijească fetița“, crede Ionica Gheonea, naşa fetiței. La Protecția Copilului ancheta este în curs și se încearcă identificarea unor persoane din familia lărgită, de care fata este atașată, pentru a îngriji fetița. În continuare, copila, Maria Cristina, refuză să se întoarcă la mamă și se simte bine la centrul de plasament unde a fost dusă după ce un vecin, alertat de țipetele ei, a salvat-o și a anunţat autoritățile. Subiectul pe larg în articolul prezentat de Monitorul de Galaţi «--- CLICK

Instanța va decide dacă mama va fi sau nu decăzută din drepturi și după aceea se va stabili unde va locui fetiţa mai departe.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu