Afacere de "război": "Realizăm şi instalăm buncăr antiatomic, la domiciliu" Recomandat

Duminică, 13 Martie 2022 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ţara noastră, în ultima perioadă, s-a dovedit că românii se panichează repede şi acţionează în consecinţă. Unii oameni de afaceri nu se dau în lături de a profita de naivitatea şi frica românilor şi ies în întâmpinarea "cererii".
Şi pentru că interesul pentru adăposturile antiatomice este crescut din moemntul în care Rusia a invadat Ucraina, au apărut şi oferte.
O firmă din Bucureşti a lansat următorul anunţ "Realizăm şi instalăm buncăr antiatomic, la domiciliu".
Iar detalierea serviciului oferit continuă: "Buncărele noastre sunt unităţi de supravieţuire subterane şi pot fi complet utilate. Acestea ofera siguranţă în caz de calamităţi, evenimente cu violenţe, safe room, explozie nucleară (...) Un buncăr subteran este o investiţie în siguranţa dvs., acesta va asigura un mediu propice pentru supravieţuire pana la 6 luni, în funcţie de resursele disponibile şi dimensiunea buncărului. Buncărele noastre sunt construcţii modulare, astfel puteţi opta pentru diferite configuraţii. Fiecare modul este proiectat sa se cupleze cu alte modele cu dimensiuni diferite, astfel vom forma un buncăr cu mai multe încăperi".
Preţul de pornire al unui buncăr standard de 12,5 metri cu energie electrică şi canalizare este, în prezent, peste 50.000 de euro, deşi costul final depinde de opţiunile şi dotările pe care le doreşte clientul. Există şi firme care oferă soluţii mai ieftine, pornind de la 25.000 de euro, astfel de anunţuri putând fi găsite şi pe OLX.
"Pentru a construi un buncăr, fie subteran sau semiîngropat, trebuie să ai teren disponibil. În mod normal, clienţii noştri sunt proprietari de terenuri", se arată în anunţurile "dezvoltatorilor" de buncăre care susţin că oferta lor vine ca urmare a cererii ridicate pentru astfel de construcţii.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu