Al doilea Târg de angajări în domeniul naval, pentru Canada

Marți, 20 Iunie 2017 12:44
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Irving Shipbuilding organizează la Galaţi o nouă campanie de recrutări în domeniul naval. Tărgul de joburi se va desfăşura luni, 26 iunie, între orele 9.00 şi 19.00, la Hotel Vega, şi se caută maiştri producţie, lăcătuşi navali şi agenţi recrutare constructori navali.
În următorii 30 de ani, Irving Shipbuilding va construi flota navală a Canadei. Cu peste 350 de milioane de dolari investiţi în infrastructuri de talie mondială, echipament, tehnologie, procese şi oameni, Irving Shipbuilding este cel mai modern şantier naval din America de Nord. În acest moment are nevoie ca cei mai buni constructori navali din lume să se alăture echipei de peste 1.500 de angajaţi în Halifax, Nova Scotia şi Canada. Irving Shipbuilding va face recrutări la Galaţi pentru: maiştri producţie, lăcătuşi navali şi agenţi recrutare constructori navali.
Prima campanie de recrutări desfăşurată la Galaţi de reprezentanţii Irving Shipbuilding a avut loc în luna februarie a acestui an şi a avut un real succes în râdul navaliştilor.
Irving Shipbuilding, se mândreşte că oferă angajatilor săi stabilitate, locuri de muncă bine plătite pentru întemeierea unei familii şi posibilitatea clădirii unui viitor. Pentru toţi candidaţii admişi, compania oferă deplasarea către Halifax, Nova Scotia, pentru perosoana angajată precum şi pentru familia acesteia, 45 de zile cazare de la data sosirii, relocarea bunurilor personale, suport pentru imigrare şi asistenţă pentru rezidenţă permanentă, asistenţă pentru integrarea în comunitate, program de asistenţă pentru acomodare şi integrare uşoară în mediul de lucru.
Unele dintre principalele condiţii ce trebuie îndeplinite de toţi candidaţii admişi este acelea că aceştia trebuie să aibă un nivel ridicat de cunoaştere a limbii engleze şi să îndeplinească cerinţele Programului Canadian pentru Controlul Bunuri (CGP), Autorizaţiei de securitate pentru Canada şi Reglementărilor Traficului de Arme Internaţional al Statelor Unite (ITAR).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu