Atenţie, şoferi! Cod galben de POLEI Recomandat

Duminică, 07 Februarie 2021 20:27
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru perioada 07 februarie 2021, ora 12:00 – 08 februarie, ora 20:00, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de polei în Moldova. Temporar, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie şi burniţă, iar pe arii extinse se va semnala polei, la început, în sudul regiunii, apoi mai ales în nord şi centru.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) face un apel la conducătorii auto să circule cu atenţie şi prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu