Băieţel din Galaţi în stare gravă, salvat la Iaşi. Tatăl a transmis un mesaj emoţionant Recomandat

Joi, 09 Februarie 2023 08:47
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Radu, un băieţel din Galaţi, a fost diagnosticat cu meningită meningococică. Copilul se afla în stare gravă şi a fost internat în Spitalul de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi. Medicii au reuşit să-l salveze, iar acum micuţul este bine, notează bzi.ro.
Tatăl copilului a ţinut să transmită un mesaj de mulţumire întregii echipe.
„Bună ziua!
Numele meu este… şi vreau să mulţumesc, pe această cale, profesioniştilor din cadrul spitalului dumneavoastră, care l-au tratat cu eforturi deosebite pe băiatul meu, de meningită meningococică! Am ajuns acolo pe 5 ianuarie după un adevărat calvar şi după o cursă contra cronometru, de la Galaţi, împietriţi şi fără să putem înţelege de ce ni se întâmplă aşa ceva! Şi totuşi, am înţeles ulterior că aşa trebuia să se întâmple, iar noi trebuia să întâlnim nişte oameni cu suflet mare, care au făcut tot ceea ce era de făcut, pentru ca Radu să se facă bine! Acolo, Dumnezeu a lucrat prin oameni, de la Triaj, la ATI şi ulterior, pe secţie!
Efectiv, am simţit că al nostru copil s-a născut a doua oară, iar lucrul acesta li se datorează medicilor de la «Sf. Parascheva»!
Doresc să mulţumesc în mod deosebit: Dr. Petrovici Cristina, Dr. Scutaru Sanda, Dr. Paliciuc Diana, Dr. Barcan Bianca, Dr. Vlad Liliana!
De asemenea, un gând bun cu mulţumiri pentru ajutorul «din umbră», Dr. Florin Roşu, managerul Spitalului! Mii de mulţumiri şi colectivului de asistente şi infirmieri/ infirmiere, care a fost la înălţime, din toate punctele de vedere!
Tuturor acestora, le mulţumesc din suflet, le doresc putere de muncă şi multă, multă sănătate!
Datorită vouă, Radu este bine!
Toate cele bune, de la Galaţi!
Cu respect şi preţuire,
Marius”, a transmis tatăl copilului diagnosticat cu meningită meningococică.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu