VIDEO | Bărbat înjunghiat mortal în stradă Recomandat

Vineri, 24 Mai 2019 15:11
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Crimă în plină stradă, vineri dimineaţă (24 mai 2019), în jurul orei 03:00, pe strada Traian din municipiul Galaţi. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit după ce a fost lovit şi înjunghiat. S-a întâmplat chiar în colţul străzii Traian, în apropiere de Şcoala nr. 20 din Galaţi. Totul ar fi început câteva străzi mai departe, în zona unde locuia bărbatul. Acesta ar fi intervenit într-un conflict în care se aflau rudele sale. Implicându-se în scadal, a pornit spre strada Traian înarmat cu o bâtă şi a dat piept cu un grup de patru indivizi care l-au atacat cu bâte şi un cuţit. "El era un om liniştit, muncitor, la locul lui, avea doi copii, de 16 şi 18 ani. Am înţeles că el dormea şi a auzit ţipete. Am auzit că s-a luat cineva de ginerele lui şi de băiat şi el s-a băgat să îi scape şi aşa s-a ajuns aici. Patru l-au atacat. Nu ştim cine, dar sunt camere", spuneau rudele celui decedat.

24Mort pagina

Omul a căzut sub loviturile primite, iar atacatorii au fugit. Vecinii din zonă au sunat la 112 şi un echipaj al Ambulanţei a fost direcţionat la faţă locului. "Serviciul nostru a fost solicitat, în jurul orei 03:00 dimineaţa, să intervină la un pacient găsit căzut, într-o baltă de sânge, pe trotuar. S-a deplasat imediat echipajul cu medic, care a constatat că este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, aflat în stop cardio-respirator, cu multiple leziuni traumatice. O plagă tempo-parientală stângă, extrem de sângerândă şi o plagă înjunghiată, înţepată, în zona precordială stângă, în zona inimii. Pacientul era în asistolie, s-a început protocolul de resuscitare, a dat la început mici semne de pornire cordul, s-a preluat pacientul în ambulanţă şi cu manevre în curs a fost transportat la Spitalul Judeţean Sf. Apostol Andrei, unde s-a declarat decesul", a precizat dr. Mihai Polinschi, director SAJ Galaţi.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi şi poliţiştii fac anchetă în acest caz, dar până acum au anunţat doar că au un cerc de suspecţi. Până acum însă procurorii nu au identificat clar autorii. Rămâne şi ca medicii legişti să stabilească care dintre loviturile primite de victimă a fost cea care i-a adus sfârşitul.

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu