De ce nu sunt funcţionale staţiile de încărcare pentru maşinile electrice, în Galaţi

 
Luni, 25 Iulie 2022 15:30
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi în Galaţi s-au montat staţii de încărcare pentru maşinile electrice pe toate arterele modernizate din oraş, staţiile încă nu funcţionează cu toate că au trecut câteva luni de zile de când au fost montate. Potrivit declaraţiilor primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, făcute într-o emisiune la Pro Lider FM, muncitorii de la firma de construcţii, atunci când  le-au montat, au aruncat cutiile în care au fost livrate aceste staţii. Ambalajele conţineau şi codurile de activare. 

”Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie. Pentru că au fost primele montate în Galaţi şi nimeni nu a ştiut care, cum şi cu ce se mănâncă, după ce le-am dat la Electrica, ne-am lovit de o altă problemă, pe care într-o oarecare mare măsură au remediat-o, pentru că nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat. Evident, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate. În aceste cutii erau  şi nişte coduri de activare, pentru fiecare în parte. Coduri de activare care au dispărut odată cu cutiile...", a spus primarul Pucheanu care a precizat că într-o săptămână staţiile de încărcare vor fi activate şi deci funcţionale.    

”Au codurile, într-un târziu, de la producător. Le-au identificat, au fost trimise, urmează activarea lor. Într-o săptămână vor deveni operaţionale”, susţine Ionuţ Pucheanu. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu