Două noi surpări de teren în Galaţi, pe aceeaşi stradă (FOTO) Recomandat

Miercuri, 03 Iulie 2019 09:54
Publicat în Știrea zilei

Două noi surpări de teren au apărut pe strada Morilor din municipiul Galaţi. Potrivit cetăţenilor care locuiesc în zonă, prima surpare de teren care a apărut pe strada lor este în apropierea străzii Brăilei, apărută în urmă cu două săptămâni, aproape de unul dintre trotuarele străzii, şi care a atins dimensiuni impresionante până în prezent, iar în urmă cu o zi (n.r. - marţi, 02 iulie 2019), a apărut o altă surpare de teren, cea de-a doua, chiar la jumătatea străzii, în centrul acesteia, fapt ce pune în dificultate traficul rutier din zonă.

"Asfaltul s-a lăsat, aici unde a apărut ieri surparea în mijlocul străzii, cam de două luni, în partea cealaltă, aproape de strada Brăilei, asflatul nu s-a lăsat. De vină cred că sunt maşinile mari care cară materiale de construcţii la casele care se construiesc pe stradă şi care au circulat frecvent în zonă în ultimele săptămâni", spune un cetăţean care locuieşte în zonă. Nu numai acesta susţine această teorie, mai mulţi cetăţeni de pe strada Morilor spun că traficul în zonă e o adevărată problemă, strada fiind foarte circulată, însă sunt mulţumiţi că în urmă cu puţin timp, strada a devenit una cu sens unic, fapt ce a mai aerisit traficul în zonă, subiect despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "O nouă stradă cu sens unic în Galaţi".

Referitor la cele două surpări de teren, cetăţenii din zonă vor face sesizări la instituţiile competente în a rezolva problema chiar astăzi şi speră ca cele două cratere să nu se mărească în timp ce aşteaptă un răspuns de la acestea.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu