Galaţi Imofest 2018, evenimentul prin care Primăria Galaţi vrea să atragă investitori imobiliari Recomandat

Miercuri, 13 Iunie 2018 16:49
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Galaţiul are nevoie acută de o revitalizare a economiei locale, printr-o infuzie de investiţii, fiind vizibilă decăderea economică atât în mediul privat, cât şi în cel public. Sute de clădiri, spaţii comerciale şi terenuri stau în paragină pentru că proprietarii acestora nu găsesc cumpărători sau chiriaşi, iar oraşul suferă atât din punct de vedere estetic, dar mai ales financiar.

Primăria municipiului Galaţi face un prim pas pentru atragerea investitorilor de care oraşul nostru duce o lipsă acută. În acest sens, municipalitatea se pregăteşte să lanseze în mediul online o platformă de mediere care să cuprindă terenuri şi clădiri aflate în patrimoniul Primăriei Galaţi, dar şi în proprietate privată. Totodată se doreşte şi organizarea unui eveniment dedicat investiţiilor imobiliare având ca scop promovarea şi dezvoltarea economiei locale. ”Primaria municipiului Galaţi înfiinţează o platformă de mediere şi un eveniment asociat investiţiilor imobiliare pentru a susţine dezvoltarea economiei locale. Administraţia locală gălăţeană vă invită să participaţi la Galaţi Imofest 2018. Iniţiativa Primăriei Galaţi de iniţiere şi dezvoltare a unei platforme de mediere dintre investitori imobiliari, întreprinzători ce caută locaţii noi şi proprietari publici şi privaţi de terenuri şi clădiri, inclusiv cele aflate în patrimoniul municipiului Galaţi”, se arată pe site-ul Primăriei municipiului Galaţi. 

Intenţiile de participare la acest proiect se pot depune până pe data de 3 iulie 2018 la adresa imofest@primariagalati.ro şi trebuie să conţină datele de identificare şi terenurile propuse pentru prezentare.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu