I-a dat cu bâta în cap lângă ghena de gunoi şi a fugit (UPDATE) Recomandat

Duminică, 26 Ianuarie 2020 16:13
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: După ce poliţiştii gălăţeni au anunţat seara trecută (n.r. - duminică, 26 ianuarie 2020) faptul că prezumtivul autor al infracţiunii de lovire sau alte violenţe, asupra unui om al străzii de 48 de ani, agresiune comisă în dată de 25 ianuarie, pe bulevardul Siderurgiştilor, a fost identificat, instanţa a decis astăzi, luni, 27 ianuarie 2020, arestarea lui preventivă. Autorul, este vorba despre un tânăr de 26 de ani, persoană fără adăpost, a recunoscut fapta şi odată dus în faţa instanţei. „S-a stabilit că victima va avea nevoie de 55 de zile de spitalizare în urma leziunilor suferite, încadrarea faptei este acum tenativă la omor“, a precizat Liliana Istrate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Bărbatul de 26 de ani a fost arestat preventiv 30 de zile.

......................................................................................

Agresiune în plină stradă. S-a întâmplat în municipiul Galaţi, unde doi oameni ai străzii s-au luat la harţă, iar unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu o bâtă în cap. În urma agresiunii, bărbatul lovit a căzut ca secerat la pământ, iar celălalt s-a făcut nevăzut. Incidentul a fost anunţat la 112, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, atât poliţiştii, cât şi un echipaj al ambulanţei. Cadrele medicale l-au preluat pe bărbatul lovit, pe care l-au transportat în stare gravă la spital.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara (n.r. - 25 ianuarie 2020), într-un cartier din Galaţi, în apropierea unei ghene de gunoi. Cei doi bărbaţi implicaţi în incident, ambii fiind persoane fără adăpost, s-au luat la ceartă, motivul urmând să fie stabilit de poliţiştii gălăţeni care au demarat o anchetă în acest caz. „Poliţiştii au fost sesizaţi în data de 25 ianuarie, la ora 17.40, prin apel 112, cu privire la faptul că pe bulevardul Siderurgiştilor din Galaţi a avut loc un conflict spontan între doi bărbaţi în urma căruia unul dintre aceşti a fost rănit. Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi au stabilit că este vorba despre un conflict izbucnit între două persoane fără adaăpost, victima fiind lovită în zona capului cu un corp contondent. Victima, identificată de poliţişti ca fiind un bărbat de 48 de ani, fără adăpost, a fost transportată la spital în stare de inconştienţă. Poliţiştii au întocmit dosar penal în care fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.

„Pacientul, în vârstă de 48 de ani, a fost adus în cursul nopţii pentru un traumatism cranio-cerebral destul de grav, traumatism toracic. În momentul de faţă prognisticul este rezervat. El este intubat şi ventilat mecanic, se aşteaptă următoarele 48 de ore care sunt critice”, a precizat dr. Ionuţ Băneşanu, Spitalul de Urgenţă Galaţi. Oamenii din zonă susţin că mulţi oameni fără adăpost vin în zona containerelor, beau şi poate chiar iau etnobotanice şi uneori devin agresivi. Prezumtivul autor al infracţiunii de lovire sau alte violenţe a fost identificat. Este vorba despre un tânăr, de 26 de ani, persoană fără adăpost. A fost depistat şi condus la sediul poliţiei, pentru audieri.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu