FOTO/VIDEO | Incendiu de amploare la un restaurant din Ţiglina I. Un bloc a fost evacuat (UPDATE) Recomandat

Marți, 23 Iulie 2019 07:25
Publicat în Știrea zilei

UPDATE: "Cauza incendiului este un scurt circuit la instalaţia electrică, la un conductor. Paguba este de peste 150.000 de lei", a precizat Dan Ionaşcu, plt. major.

...........................................................................................

Restaurantul Cozy a fost cuprins de flăcări, în cartierul gălăţean Ţiglina 1, la prima oră a dimineţii. Zeci de pompieri cu mai multe autospeciale au intervenit la faţa locului pentru a stinge incendiul. Blocul de garsoniere din apropiere a fost evacuat, iar două persoane au ajuns la spital intoxicate cu fum.

”S-a intervenit cu 5 autospeciale cu apă şi spumă, 4 ambulanţe şi o autoscară. Din blocul cu 120 de garsoniere de lângă restaurant au fost evacuate circa 40 de persoane. O tânără de 19 ani intoxicată cu fum a fost transportată la spital şi la fel a fost transportată la spital şi o femeie de 91 de ani imobilizată la pat, evacuată de pompieri din apartamentul în care locuia”, a precizat lt. col Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

Traficul în zonă a fost oprit pentru ca salvatorii să poată acţiona. Incendiul a fost localizat după aproximativ 2 ore. Proprietarul restaurantului ştia doar că flăcările au izbucnit la etaj, probabil de la un frigider sau de la un motor de frigider, dar nu se ştia nimic sigur. Pompierii vor face o anchetă pentru a stabili cauza producerii incendiului.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

VEZI VIDEO mai jos! (Sursa video: ISU Galaţi)

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu