Incendiu într-un bloc din Galaţi. Locatarii au fost evacuaţi (FOTO/VIDEO) Recomandat

Luni, 25 Noiembrie 2019 22:19
Publicat în Știrea zilei

Detaşamentul de Pompieri a fost solicitat la un incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Galaţi, pe str. Strungarilor. Au intervenit două autospeciale, o autoscară şi ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, precum şi o ambulanţă SAJ. Din cauza degajărilor masive de fum pe casa scării şi mai ales la exteriorul blocului, au fost evacuate 18 persoane.

Ambulanţa paramedicilor SMURD acordă primul ajutor pentru două persoane vârstnice, intoxicate cu fum, iar ambulanţa SAJ acordă îngrijiri pentru alte două persoane, una intoxicată cu fum şi alta care a suferit un atac de panică. Cele două persoane nu au ajuns la spital. O persoană vârstnică a ieşit singură din apartamentul afectat şi a fost dusă la ambulanța SMURD. Alte 3 persoane care au primit îngrijiri medicale sunt din apartamentele învecinate.

Temperatura ridicată a degradat tâmplăria PVC deasupra apartamentului incendiat, iar fumul gros a ajuns până la etajul 4. Cauza incendiului este un calorifer defect din care s-a scurs uleiul încins.

FOTO/VIDEO mai jos!

Sursa foto/video: ISU Galaţi

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu