Jaf „politicos” la un magazin de bijuteri în Þiglina

Miercuri, 07 Iulie 2010 21:12
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri la prânz, într-un mic magazin de bijuterii aflat în apropierea staţiei bus Þiglina 1, a intrat un bărbat tânăr, în jur de 25-30 de ani, care, politicos, spun vânzătoarele, le-a rugat să îi arate un lanţ de aur, dar până în 35 de milioane de lei vechi. Tânărul spunea că are de făcut un cadou şi părea foate bine intenţionat şi extrem de politicos. Vânzătoarea i-a adus două lanţuri având un preţ similar. Bărbatul le-a cântărit în mână, le-a luat după degete şi brusc a fugit din magazin prin gangul de lângă acesta şi dus a fost, lăsând vânzătoarele surprinse, deoarece nimic din comportamentul clientului nu prevedea că omul e la furat, nu la cumpărături.
”Bărbatul nu purta cagulă, a fost surprins pe camerele de supraveghere. Este vorba de o persoană în jur de 25-30 de ani, de înălţime medie. A fugit cu cele două lanţuri luate din magazin prin gangul de lângă acesta. Poliţiştii sunt la faţa locului şi se fac cercetări. Prejudiciul estimat este de 7.000 de lei”, a precizat scms. Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.
Unitatea era dotată cu camere de supraveghere, dar nu ieri nu ne-a putut preciza nimeni dacă avea şi paznic în magazin sau aveau buton de panică pentru a chema firma ce asigură paza

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu