Jungle Splash se deschide pe 1 iunie cu concerte, concursuri şi 5 zile de gratuitate

Luni, 29 Mai 2017 16:45
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Plaja Dunărea, concesionată de firma KARAN - Business & Finance SRL, îşi va deschide porţile pentru gălăţeni începând din data de 1 iunie 2017, ora 10.00. Investitorul, care a promis că zona va fi transformată într-un Aqua Park în adevăratul sens al cuvântului, a anunţat că în perioada 01 - 05 iunie intrarea va fi gratuită la plajă, urmând ca pe data de 15 iunie să fie deschis şi piscina. Până la această dată, bazinul nu poate fi dat în folosinţă deoarece a necesitat lucrări tehnice complexe, care au necesitat consolidarea acestuia.
Până pe data de 15 iunie, gălăţenii pot veni la plajă, care va fi complet funcţională, amenajată cu Beach Bar-uri, iar atmosfera va fi animată cu evenimente şi concursuri cu premii specifice sezonului estival. Până când bazinul va fi dat în folosinţă, bălăceala va putea fi făcută la duşuri. După data de 05 iunie 2017, investitorul a hotărât că în afară de oferta de abonamente despre care cotidianul nostru a scris deja, biletele de intrare vor avea următoarele preţuri: bilet intrare la plajă (nisip şi duşuri) - 15 lei pentru copii de peste 14 ani şi adulţi; pentru copii între 5 şi 14 ani biletul va costa 5 lei, iar pentru copii între 0 şi 5 ani, însoţiţi de un adult, fireşte, intrarea va fi gratuită, cu specificaţia că un adult nu poate intra cu mai mult de 2-3 copii de această vârstă. Pentru cei care doresc să se răcorească în apele bazinului, după 15 iunie, biletul va fi de 35 de lei. De altfel, tarifele complete vor fi afişate la intrarea în complexul de agrement.
Pentru data de 01 iunie şi 02 iunie sunt pregătite spectacole pe plajă - de altfel zilele acestea se lucrează la ridicarea scenei - în ambele zile urmând a concerta o serie de artişti gălăţeni. Începînd cu orele 18.00, pe data de 01 iunie, va concerta trupa Bambi, iar pe 02 iunie, începând cu aceeaşi oră, vor concerta Proconsul şi Cici de la trupa Sistem. Reprezentanţii firmei KARAN - Business & Finance SRL au precizat că toată vara vor fi evenimente şi concursuri şi spectaocle pe plajă, iar în paralel, investiţiile şi dezvoltarea complexului de agrement vor continua conform planului asumat, astfel încât după doi ani la Galaţi să fie un funcţional un Aqua Park la cele mai înalte standarde.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu