La Galaţi, Florin Cîţu s-a ferit cât a putut de protestatari, dar tot a fost huiduit la Prefectură Recomandat

Vineri, 10 Septembrie 2021 22:39
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Premierul Florin Cîţu, aflat in vizită la Galaţi, iniţial a descins la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii (Grădina Botanică) unde şi-a prezentat programul liberalilor gălăţeni pentru a-i convinge să îl voteze la alegerile interne din PNL ce se vor desfăşura pe 25 septembrie 2021. La intrare a fost aşteptat de un grup de protestatari gălăţeni. Oamenii îi cereau demisia şi spuneau că este Dragnea 2. Premierul a evitat însă să intre în Grădina Botanică pe intrarea principală şi, pentru a fi ferit de protestatari, a fost adus pe o intrare laterală.

Protestatarii gălăţeni nu au renunţat uşor şi l-au aşteptat pe premier la intrarea în Prefectură. Ştiau că acolo Florin Cîţu urma să participe la şedinta de Guvern în sistem video şi apoi la o întâlnire cu pensionarii. Premierul a intrat în Prefectură în fugă şi a scăpat doar cu o singură huiduială. 

La întânirea cu pensionarii gălăţeni, cărora le promisese că le va asculta supărările legate de recalcularea pensiilor şi de Legea pensiilor, premierul le-a mai făcut o promisiune şi anume că le va media o întâlnire cu ministrul Muncii, Raluca Turcan, întâlnire pe care membrii Alianţei Pensionarilor pentru  Reconciliere Galaţi au cerut-o de multe ori, dar degeaba. După întâlnire, oamenii au ieşit cam debusolaţi. Chiar dacă au fost mulţumiţi că totuşi au fost ascultaţi de premierul României, totuşi au ajuns la concluzia că Florin Cîţu nu ştie legea pensionării şi nici normativele vechi şi care sunt încă neabrogate după care se calculează încă pensiile. În ciuda promisiunii prim-ministrului, unii dintre pensionarii participanţi la întâlnire, cred că li se vor recalcula pensiile la calendele greceşti sau când va zbura porcul.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu