UPDATE: LISTA drumurilor blocate sau cu circulaţia îngreunată, în judeţul Galaţi şi în ţară Recomandat

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 07:50
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE, ORA 22.30: Judeţul Galaţi: Drumuri naţionale şi judeţene blocate sau restricţionate până duminică

UPDATE ORA 15: Tronsonul de drum Șendreni - Hanu Conachi DN 25 este închis circulației auto.

UPDATE, Ora 13.00: CNAIR şi Poliţia Rutieră au decis, din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii reduse, ca începând cu ora 12:00, restricţionarea circulaţiei pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe următoarele sectoare de drum naţíonal:
- DN 2B între Şendreni şi Giurgiuleşti
- DN 25 între Tecuci şi Şendreni
- DN 26 între Galaţi şi Murgeni
- DN 24D între Griviţa şi Vânători

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, îndeamnă autorităţile.

 

UPDATE, ORA 9.30: Începând cu ora 09.30 se închide total circulaţia rutieră pe DN 22 Brăila - limită cu judeţul BZ, şi DN 23 Brăila - limită cu judeţul VN.

Pe DJ 251G Vîrlezi - Corni - Valea Mărului și DJ 242 E Băneasa - Roșcani - se restricționează traficul pe ambele drumuri. Se intervine pentru deszăpezire.

---------------------

Ninsorile abundente de noaptea trecută au dus la blocarea traficului pe unele drumuri sau la instituirea de restricţii. Se circulă îngreunat în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţul Galaţi şi judeţele vecine.

Situaţia drumurilor în judeţul Galaţi, în această dimineaţă, la ora 7.00, se prezenta astfel:

Se înregistrează blocaje pe DN 25 între localităţile  Tudor Vladimirescu şi Vameş, dar şi în localitatea Independenţa unde sunt autocamioane care au derapat şi blochează traficul.

Pe DN 24D în localitatea  Cuca sunt 5 maşini derapate care blochează traficul. În această noapte au mai fost blocaje şi în zona Drăgăneşti. Astă noapte, şoferii blocaţi în trafic în zona localităţii Drăgăneşti au dansat ca să nu îngheţe, dar şi de bucurie când au văzut că vin utilajele de deszăpezire (Vezi VIDEO).

În localitatea Oancea 360 de abonaţi au rămas fără curent electric, echipele de intervenţie au lucrat toată noaptea şi au remediat probleme. 

 

Potrivit CNAIR, în această dimineaţă, la nivel naţional situaţia drumurilor se prezenta astfel: 

Drumuri naţionale şi autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile:

DN23 Mandresti-Munteni (VN) - Olaneasca (BR)

DN23A Milcovul (Vn) - Ciorasti (Vn)

DN23B Maicanesti (Vn) - Codresti (Vn)

DN2C

DN2L Tisita (Vn) - Dragosloveni (Soveja) (Vn)

DN2M Focsani (Vn) - Rachitasu (Vn)

DN2N Bogza (Vn) - Dumbraveni (Vn)

DN2N Bogza (Vn) - Jitia (Vn)

DN2R Jitia (Vn) - Vintileasca (Vn)

DN57 Cozla (Cs) - Cozla (Cs) 

Circulatia pe traseul Orsova - Moldova Noua si retur se va desfasura pe ruta DN 6 Orsova - intersectie  DN 57B - DN 57B Oravita - DN 57 Oravita - Moldova Noua.

 

Drumuri naţionale şi autostrăzi cu circulaţia îngreunată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile:

DN2B - Vizireni (Bz) - Şendreni (Gl) - Se instituie restrictie temporara a circulatiei pentru autovehivulele cu MTMA> 7,5 tone. Se actioneaza cu 9 ATB-uri.

DN11A - Adjud (Vn) - Podu Turcului (Bc) - Circulatia rutiera pentru autovehiculele cu MTMA > 7.5 tone, este restrictionata, incepand cu data de 28.01.2023 ora 00:00. Circulatia rutiera pentru autovehiculele cu MTMA > 7.5 tone, este restrictionata.

DN2 - Obrejita (Vn) - Adjud (Vn) - Circulatia rutiera pentru autovehiculele cu MTMA > 7.5 tone, este restrictionata, incepand cu data de 28.01.2023 ora 00:00. Circulatia rutiera este restrictionata pentru autovehiculele cu MTMA > 7.5 tone.

DN22 - Ramnicelu (Bz) - Braila (Br) - Restrictionarea autovehiculelor cu MTMA>3.5 tone. Se actioneaza cu 4 ATB+Lama+RSP, 1 Unimog+Lama+RSP

DN24  - Tisita (Vn) - Cosmesti (Gl) - Circulatia rutiera pentru autovehiculele cu MTMA > 7.5 tone, este restrictionata, incepand cu data de 28.01.2023 ora 00:00. Circulatia rutiera pentru autovehiculele cu MTMA > 7.5 tone, este restrictionata.

DN2D - Focsani (Vn) - Gresu (Vn) - Circulatia rutiera pentru autovehiculele cu MTMA > 7.5 tone, este restrictionata, incepand cu data de 28.01.2023 ora 00:00. Circulatia rutiera pentru autovehiculele cu MTMA > 7.5 tone, este restrictionata.

Autorităţile fac apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu