Loredana Jalbă a fost externată şi a plecat la recuperare

Marți, 08 Februarie 2011 03:45
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Loredana Jalbă, gălăţeanca de 30 de ani care a fost victima unui accident cauzat de căderea tencuielii unui bloc, în decembrie anul trecut, şi a trecut prin moarte cerebrală, a părăsit ieri, pentru prima oară de la accident, spitalul în care a revenit la viaţă. Tânăra mai are încă o formă de hemipareză de partea stângă a corpului dar speră că la Mangalia îşi va reveni cu totul şi se va simţi mult mai bine.
”Vreau să mă întorc la spital după ce o să mă fac bine şi o să le mai mulţumesc încă o dată celor care mi-au salvat viaţa. Sunt sigură că de acum înainte lucrurile vor merge bine”, spunea la plecarea spre Mangalia Loredana Jalbă.
Mama tinerei, Viorica Mocănaşu, a spus că va pleca împreună cu fiica ei la Mangalia, pentru a o ajuta. Vor sta acolo 21 de zile şi speră ca mai apoi să se întoarcă acasă cu fata recuperată. Mama tinerei nu şi-a putut ascunde nemulţumirea legată de faptul că ar fi preferat o recuperare la Spitalul „Elias”, dar, din păcate, cel care a promis că îi va ajuta nu a mai răspuns la telefon. Sorin Jalbă, soţul Loredanei, şi-a condus şi el soţia la ambulanţa care a dus-o pe Loredana la recuperare la Mangalia şi i-a urat să se întoarcă sănătoasă. Dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, şi-a luat la revedere de la Loredana şi, în timp ce fata le mulţumea medicilor, acesta i-a spus că în primul rând Dumnezeu i-a ajutat pe toţi, pe medici, să o salveze iar ei i-a dat putere să îşi revină.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu