Lucrări de 1,5 milioane euro pe 6 drumuri judeţene Recomandat

Marți, 29 Octombrie 2019 12:13
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a anunţat că luni, 28 octombrie 2019, a demarat o nouă etapă de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene, în cadrul unui program finanţat din bugetul propriu al CJ Galaţi. Lucrările vor fi executate de către Asocierea S.C Citadina 98 S.A - S.C Tancrad S.R.L. - ADD Global Design S.R.L. Valoarea contractului este de 7.454.782 de lei (T.V.A. inclus), adică 1,5 milioane de euro.

"Porţiunile de drum judeţean care nu au fost eligibile pentru obţinerea de fonduri europene au intrat într-un program de reabilitare şi modernizare cu bani din bugetul propriu. În această etapă vom interveni pe aproape 14 km de drum judeţean. Vor fi executate lucrări de refacere a fundaţiei, de reprofilare a drumului acolo unde este nevoie şi de asfaltare. De asemenea, vor fi refăcute marcajele rutiere şi se vor monta aproape 170 de indicatoare rutiere. Vremea este încă bună pentru astfel de lucrări, iar constructorul intervine deja pe anumite porţiuni de drum judeţean", a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.

Astfel, potrivit CJ Galaţi, se va interveni pe: DJ 241G, în zona localităţii Brăhăşesti; DJ 242B, în zona localităţii Bereşti; DJ 252G, în zona localităţii Ţepu; DJ 261A, în zona localităţii Scânteieşti; DJ 261A, în zona localităţii Frumuşiţa; DJ 255A, în zona localităţii Tuluceşti; DJ255C, în zona localităţii Smârdan; DJ 255C, în zona localităţii Cişmele.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu