Mamă suspectată că și-a sugrumat bebeluşul de 8 luni Recomandat

Sâmbătă, 11 Mai 2019 18:01
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii gălățeni au fost alertați, în această după-amiază (sâmbătă, 11 mai 2019), de un bărbat de 40 de ani care le spunea că și-a găsit copilul inconștient. Mai mult, copilul era într-adevăr inconștient, dar în apartament se mai afla şi mama acestuia, o femeie care suferea de depresie, şi care îşi tăiase venele. 

vlcsnap 2019 05 11 17h37m49s633

Este suspectată că, pe fondul depresiei, ar fi încercat să îşi sugrume copilul. "Am găsit un copil de 8 luni în stop cardio-respirator, cianozat, cineva a spus că e posibil sa fie așa de aproximativ jumătate de oră. După manevrele de resuscitare am reușit să obținem puls, iar copilul va fi transportat la Spitalul de Pediatrie. Mama merge la Spitalul Județean și apoi la Spitalul de Psihiatrie deoarece are o depresie acută. Are venele tăiate. Deobicei stopul cardio-respirator la copiii mici și la nou-născuți se produce prin asfixie mecanică", a declarat Cătălin Țâmpău, SMURD, Spitalul de Urgență Galați. 

Poliţiştii şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi au deschis o anchetă în acest caz. Vecinii descriu cuplul ca fiind foarte liniştit şi spun că femeia avea grija de cel mic.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu