Marele premiu la 6/49 a ajuns la Galaţi, la o agenţie "norocoasă" Recomandat

Luni, 13 Mai 2019 15:24
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La extragerea Loto 6/49, care a avut loc duminică, 12 mai 2019, premiul cel mare a ajuns la Galaţi. Biletul câştigător a fost completat la agenţia loto din Piaţa Energiei. Jucatorii fideli, care luni, 13 mai 2019, au făcut pelerinaj la agenţie, spuneau că, până acum, de trei ori marele premiu la 6/49 a ajuns la Galaţi pe bilet completat de la această agenţie.

Acum, biletul care aduce câştigătorului sau câştigătorilor aproape 5 milioane de euro ar fi al treilea mare câştig. "De aici am auzit că s-a dat şi marele premiu acum, dar deja cred că e a treia oară. E o agenţie norocoasă. Eu acum am câştigat doar 19 lei, dar măcar mi-am scos banii pe ce am jucat. Să fie sănătos cel care a luat acum banii şi să cheltuiască banii cu folos", spunea unul dintre jucătorii cu mai puţin noroc de această dată, venit să îşi ridice câştigul.

14Loto2

Vânzătoarea agenţiei cu noroc, care are 37 de ani lucraţi în Loteria Română, spune că deocamdată nu ştie cine ar putea fi fericitul câştigător şi nici nu ştie dacă a fost un bilet jucat de mai multe persoane. "Clientul nu a venit şi poate nici nu a aflat încă. La noi într-adevăr s-a câştigat de mai multe ori, posibil să avem şi mai mulţi clienţi de acum înainte", a spus Veta Radu, vânzătoarea de la agenţia norocoasă. Unul dintre cele mai mari premii câştigate după un bilet completat în această agenţie a fost de 1.899.025,00 lei.

Pe acelaşi bilet, aceeaşi persoană, pe lângă premiul de categoria I, a mai obţinut şi 18 câştiguri de categoria a II-a, 45 câştiguri de categoria a III-a şi 20 de câştiguri de categoria a IV-a, valoarea totală a premiului fiind de 22.406.795,79 lei.

Citeşte pe aceeaşi temă şi:

- Primul mare premiu la Loto al anului a ajuns tot la Galaţi

- Un gălăţean a câştigat peste 18.700 de euro cu un bilet de 13,20 lei

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu