Modernizarea masivă a Galaţiului, premiată cu locul 1 la Gala Asociaţiei Municipiilor din România Recomandat

Marți, 10 Decembrie 2019 10:04
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociaţia Municipiilor din România, sub „Înaltul Patronaj al Preşedintelui României”, a organizat, luni seară, 09 decembrie 2019, la Bucureşti, evenimentul anual intitulat „Gala AMR“, un proiect care stimulează competiţia între municipii pentru obţinerea celor mai bune rezultate la nivelul administraţiei publice locale.

Primăria municipiului Galaţi a primit în cadrul galei premiul de „Excelenţă în Regenerarea urbană a spaţiilor publice”. Prezent la eveniment, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a declarat: „Aducem la Galaţi un premiu important, dovadă că acţiunile noastre pentru transformarea oraşului într-unul modern, deschis şi primitor sunt apreciate şi la nivel naţional. Este vorba de centrul care ne-a lipsit până acum, dar pe care îl redăm tuturor gălăţenilor, de Parcul Mihai Eminescu care a devenit un loc plăcut de relaxare, de zona Colegiului Naţional «Mihail Kogălniceanu» care a fost transformată radical sau de prima parcare multietajată pe care o construim în Mazepa. În plus, s-a lucrat mult şi anul acesta în interiorul cartierelor, pe străzi unde nu s-a intervenit de ani de zile. Toate acestea şi multe altele ne-au adus în fruntea topului oraşelor la acest capitol. Şi nu ne oprim aici“.

Reamintim că, în urmă cu un an, în cadrul acestui eveniment, municipalitatea gălăţeană a obţinut premiul de „Execelenţă în Sănătate şi Asistenţă Socială”, subiect despre care cotidianul nostru a relatat în articolul „Primăria Galaţi are în plan un nou centru de permanenţă medicală în Valea Oraşului“.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu