Noi parcări disponibile pentru rezervare, în Galaţi (FOTO) Recomandat

Miercuri, 11 August 2021 15:22
Publicat în Știrea zilei

Primăria municipiului Galaţi informează că rezervarea locurilor în parcările de reşedinţă din Mazepa II, subzona 15A, şi Ţiglina II, subzona 10B, se va face în intervalul 15 august, ora 00.00, - 17 august, ora 23.59. După finalizarea perioadei de rezervare, în intervalul 18 august, ora 08.30, - 27 august, ora 13.00, se pot depune cererile pentru atribuire în aceste zone, însoţite de documentele privind domiciliul, autovehiculul şi încadrarea într-un grad de handicap, acolo unde este cazul. Documentaţia de atribuire se poate depune, în perioada amintită, la registratura primăriei sau electronic la adresa e-mail: parcari.resedinta@primariagalati.ro.

„Prima etapă în atribuirea locurilor de parcare din parcările de reşedinţă este rezervarea online a locului, care se poate face numai prin accesarea aplicaţiei informatice la adresa: https://parcarigalati.gisapp.ro, aplicaţie care va fi activă pentru rezervări doar în perioada menţionată pentru fiecare zonă. Subliniem că este foarte importantă rezervarea, întrucât fără codul de rezervare generat de platformă nu se acceptă cererea de atribuire şi documentaţia. Următoarea zonă unde se vor atribui locurile de parcare de reşedinţă este Micro 18, subzonele 4 A, B, C, D, pentru care se poate face rezervare în intervalul 22 august, ora 00.00, - 24 august, ora 23.59, iar documentele pentru această zonă se pot depune în intervalul 25 august, ora 08.30, - 03 septembrie, ora 13.00. Reamintim că se vor rezerva şi atribui locurile de parcare din anumite zone, după ce sunt marcate şi numerotate“, menţionează Primăria Galaţi.

Manualul de utilizare a aplicaţiei informatice în vederea rezervării, tutorialul şi arondarea imobilelor se pot accesa online pe site-ul: www.primariagalati.ro la secţiunea Servicii electronice/Parcări de reşedinţă. De asemenea, anunţul privind începerea atribuirii se va afişa la fiecare intrare în imobilele care sunt arondate parcărilor de domiciliu/reşedinţă vizate. Regulamentul de atribuire este disponibil în secţiunea amintită sau la adresa: https://www.primariagalati.ro/dm_galati/hotarari.nsf/03A6714F8836064DC225870D0034D0B3/$FILE/HCL%20337.pdf?Open, iar relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0336-102.117.

Pot rezerva şi li se atribuie locuri de parcare în parcările de domiciliu/reşedinţă doar persoanele cu domiciliul/reşedinţa în municipiul Galaţi, în zona de deservire a parcării, care:
- nu figurează în evidenţele fiscale ale autorităţii locale cu obligaţii bugetare restante, inclusiv amenzi contravenţionale;
- au în proprietate/folosinţă un autovehicul;
- au solicitat prin intermediul programului online de rezervare a locurilor de parcare postat pe site-ul municipiului Galaţi.

Nu vor aplica pentru rezervare persoanele fizice care:
- nu pot dovedi domiciliul/reşedinţa în imobilele arondate parcărilor de domiciliu/reşedinţă;
- deţin garaje amplasate în municipiul Galaţi;
- nu deţin un autovehicul în proprietate/folosinţă/utilizare.
În cazul în care sunt mai multe cereri de rezervare pentru acelaşi loc de parcare, se va proceda la atribuirea prin licitaţie, precizează municipalitatea.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos! ↓

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu