Nuntă cu 140 de invitaţi, spartă de poliţişti (VIDEO) Recomandat

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021 11:49
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat, la data de 15 ianuarie 2021, în jurul orei 17.00, cu privire la faptul că, la un restaurant din municipiul Tecuci, situat pe strada 1 Decembrie 1918, are loc o petrecere privată, cu ocazia căsătoriei dintre doi tineri.

Sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tecuci şi poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Tecuci, poliţiştii au descins la această locaţie, unde au fost identificate 140 persoane, care participau la eveniment.

Petrecerea a fost întreruptă, toate persoanele depistate în interior au fost legitimate, după care au părăsit incinta restaurantului, fiind îndrumate să se deplaseze la domiciliu.

După finalizarea verificărilor şi în bazele de date ale Direcţiei de Sănătate Publică, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, faţă de administratorul restaurantului, faţă de organizatorul petrecerii, precum şi faţă de toţi participanţii la aveniment.

VEZI VIDEO mai jos! ↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu