O studentă din Galaţi, selectată în programul Tinere Talente 2023 al Fundaţiei Regale Recomandat

Miercuri, 08 Februarie 2023 08:34
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Programul naţional Tinere Talente, proiect derulat de Fundaţia Regală Margareta a României, are o nouă generaţie de bursieri. 30 de tineri talentaţi, din Iaşi, Suceava, Galaţi, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Bucureşti, proveniţi din familii cu venituri modeste, au fost selectaţi la categoriile muzică şi arte vizuale, pentru a face parte din ediţia 2023 a proiectului.
"15 muzicieni şi 15 artişti vizuali, aflaţi la începutul drumului artistic, vor primi, pe parcursul unui an calendaristic, sprijin pentru a urma şi a dezvolta o carieră artistică, prin acordarea de burse individuale, în valoare de până la 2000 Euro, prin sesiuni de mentorat şi stagii de masterclass intergeneraţionale, precum şi oportunităţi de promovare a talentului lor artistic prin evenimente organizate de Fundaţie şi parteneri ai programului", transmite Fundaţia Regală Margareta a României.
Din Galaţi, la categoria arte vizuale, a fost selectată Tudor Andreea Gabriela, în vârstă de 21 de ani, studentă (master, anul I) la Facultatea de Arte a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi - specializare pictură.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu