Parcări cu loc de joacă pe acoperiş, noua fiţă la Galaţi Recomandat

Marți, 20 Septembrie 2022 12:24
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria municipiului Galaţi informează că a fost lansat în licitaţie contractul pentru construirea unei noi parcări ce va avea spaţii de joacă pe terasă, în cartierul Micro 39C, pe Bulevardul Milcov, în zona Talciocului şi a blocurilor B5 şi B6, unde au fost demolate vechile garaje (foto ↓).

parcare

Pentru noua construcţie, ce va dispune de aproximativ 270 de locuri de parcare, s-au prevăzut instalaţii interioare şi exterioare de alimentare cu apă şi canalizare, instalaţii de stingere a incendiilor cu hidranţi interiori şi exteriori, instalaţii electrice de iluminat, detecţie şi avertizare la incendiu, sistem automat de parcare, staţii de încărcare pentru vehiculele electrice etc. În plus, pe terasă vor fi şi spaţii de joacă.

Valoarea estimată a contractului pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor este de 12.136.903,37 lei fără TVA, iar ofertele sunt aşteptate până în data de 30.09.2022, potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galați.

! Reamintim că în data de 15 septembrie 2022, municipalitatea anunţa că a fost lansat în licitaţie contractul privind realizarea unei parcări supraterane cu spaţii de joacă pe acoperiş în cartierul Micro 21, subiect despre care Monitorul de Galaţi a relatat AICI!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu