Galerie FOTO: Patru imobile de pe o stradă din Galaţi afectate de o tasare a terenului. Zona a fost izolată Recomandat

Joi, 02 Mai 2019 19:06
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Primăria municipiului Galaţi a anunţat că Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Galaţi a finalizat anchetele sociale pe strada Tudor Vladimirescu, în zona afectată de tasare. Anchetele au fost demarate de Direcţia de Asistenţă Socială joi, 02 aprilie 2019, la solicitarea primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, pentru a vedea câte familii/persoane locuiesc în imobilele afectate de tasare. "Echipe ale Direcţiei de Asistenţă Socială a municipiului Galaţi au efectuat anchete sociale la 13 imobile, stabilind că în acestea locuiesc 29 de persoane. Reprezentanţii Primăriei municipiului Galaţi rămân în contact permanent cu cetăţenii care locuiesc în casele afectate de tasare", a informat Primăria Galaţi.

..................................................................................................................

UPDATE: Primăria municipiului Galaţi a anunţat, astăzi, 03 mai 2019, că vor fi realizate trei expertize pe strada Tudor Vladimirescu, în zona afectată de tasare, din cauza căreia s-au semnalat fisuri la unele imobile. "O expertiză va fi efectuată de către un expert desemnat de către SC Apă Canal SA, la reţelele purtătoare de fluide, iar două expertize - geotehnică şi de structură şi rezistenţă a imobilelor - vor fi realizate la comanda Primăriei municipiului Galaţi. Aceste expertize vor fi demarate în cursul zilei de astăzi", se arată în informarea municipalităţii.

..................................................................................................................

Patru imobile de pe str. Tudor Vladimirescu din municipiul Galaţi sunt afectate puternic de o tasare a terenului. Crăpături considerabile au apărut în pereţii caselor, din Vadul Ungurului. Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a convocat, astăzi, 02 mai 2019, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă care a dispus, în regim de urgenţă, ca primă măsură, izolarea perimetrului afectat de tasare şi monitorizarea zonei afectate. La solicitarea primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, Direcţia de Asistenţă Socială va demara imediat o anchetă socială pentru a vedea câte familii locuiesc în imobilele afectate de tasare.

tasare 4 w

 

tasare 5 w

 

 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu