Plaja Dunărea, preluată de municipalitate pe proces verbal Recomandat

Marți, 05 Iunie 2018 15:47
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăria municipiului Galaţi şi-a luat plaja Dunărea înapoi cu acte în regulă, adică cu proces verbal de predare-primire. Potrivit unui comunicat al municipalităţii, marţi, 05 mai 2018, ”s-a semnat procesul verbal de predare primire a bunurilor concesionate de S.C. Karan Business & Finance S.R.L. Procesul verbal de predare primire a intervenit de comun acord între părţi în conformitate cu notificarea trimisă de municipalitate în data de 26.04.2018 şi prevederile contractului de concesiune semnat la data de 11.04.2017”. Nu ne permitem să punem nici măcar virgule în comunicatul primărei, în schimb ne permitem să informăm că primarul Ionuţ Pucheanu, încă de săptămâna trecută, anunţa - ca să nu spunem că promitea din nou - că va reda gălăţenilor plaja, poate chiar în această vară sau cel mult vara viitoare, cu bani poate din fonduri europene sau transferaţi de la alte proiecte care nu mai necesită investiţii urgente.
“După această procedură de predare-primire urmează ca specialiştii noştri să evalueze posibilitatea ca Primăria să facă sau nu o investiţie rapidă în reabilitarea unuia din cele două bazine. Pentru a se înţelege, bazinele sunt construite de tipul bazin în bazin, adică e vorba despre o cuvă care ţine altă cuvă. Temerea este ca bazinul să nu fie afectat de infiltraţii. Dacă specialiştii vor spune că e ok, vom interveni rapid şi sperăm ca până la finele verii să avem măcar un bazin pentru gălăţeni. Dacă expertiza va recomanda luarea altor măsuri, vom intra pe o proiectare rapidă, cu un caiet de sarcini, şi sperăm ca în 2019 să avem un ştrand la minim de calitate şi confort”, a declarat, încă de săptămâna trecută, primarul Ionuţ Pucheanu.
Totodată cu semnarea procesului verbal de predare-primire, reprezentantul S.C. Karan Business & Finance S.R.L a semnat şi reziilierea contractului de concesiune fără a solicita despăgubiri, aşa cum se vehicula săptămâna trecută.

Așa arătau bazinele de la Plaja Dunărea acum o săptămână: 

 

20180530 101449

20180530 101912

 

 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu