S-a împușcat în cap cu un pistol de asomat porcii Recomandat

Miercuri, 25 Noiembrie 2020 13:56
Publicat în Știrea zilei

Un tânăr şi-a pierdut viaţa în această după-amiază în satul Buceşti, din comuna Iveşti, în urma unui tragic accident. Totul a pornit de la un pistol de asomat porcii.

„S-a întâmplat în locuinţa proprie, se pare că era singur când verifica această armă şi s-a auzit doar focul de armă, pocnitura. În momentul în care membrii familiei au intrat în casă l-au găsit prăbuşit într-o baltă de sânge. În momentul în care verifica un pistol de asomat porcii arma i s-a descărcat accidental în cap şi băiatul a decedat. Pistolul de asomat a fost achiziţionat legal anul trecut de pe un site de vânzări online. Intenţiona să îl verifice ca să îl pregătesacă în perioada următoare pentru asomarea porcului, la Crăciun probabil”, a spus Maricel Gheoca, primarul din Iveşti.

A fost chemat în sprijin de urgenţă şi echipajul medical de pe elicopterul SMURD, dar din păcate tânărul deja își pierduse viața. „Am primit o solicitare pentru un bărbat în vârstă de 35 de ani cu plagă împuşcată arcadă sprâncenară dreaptă. Din păcate bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat la locul solicitării“, a declarat dr. Sorina Munteanu, UPU-SMURD Galaţi.

Ancheta poliţiştilor este în desfăşurare, dar s-au tras primele concluzii. „Poliţiştii au mers imediat la faţa locului unde au identificat un bărbat de 35 de ani din comuna Iveşti în stare de inconştienţă şi care ulterior a decedat. În urma primelor verificări a rezultat că acesta s-ar fi autoaccidentat încercând să verifice funcţionabilitatea unui pistol de asomare“, a explicat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a se stabili concret care sunt circumstanţele în care s-a petrecut fapta.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu