Sărbători de iarnă la Galaţi cu multe concerte, focuri de artificii şi târguri Recomandat

Vineri, 08 Noiembrie 2019 15:41
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sărbătorile vor debuta în municipiul Galaţi încă din data de 29 noiembrie, când încep trei zile de concerte pentru a marca „Zilele Sfântului Apostol Andrei“ (29 noiembrie - 1 decembrie). În cele trei zile dedicate patronului spiritual al Galaţiului, dar şi Zilei Naţionale (1 Decembrie), vor avea loc mai multe manifestări: paradă de Ziua Naţională, târg cu produse tradiţionale, concerte de muzică populară, dar şi concerte ale unor artişti locali, precum şi ale unor vedete de anvergură naţională. După cele trei zile de distracţie, pe data de 13 decembrie se va deschide Tărgul de Crăciun, urmat de petrecerea de Revelion 2020.

Pentru toate aceste evenimente, Primăria Galaţi a demarat o licitaţie publică pentru achiziţia de „servicii de organizare a sărbătorilor locale de iarnă“ cu o valoare estimată de 780.000 de lei fără T.V.A. În caietul de sarcini aferent acestei proceduri se regăsesc următoarele cerinţe: pentru „Zilele Sfântului Apostol Andrei“ se doreşte organizarea unor concerte de minimum 200 de minute. Pentru data de 29 noiembrie vor avea loc concerte ale artiştilor gălăţeni, iar seara se va încheia cu un concert susţinut de un artist pop/dance/hip-hop de talie naţională. Pe 30 noiembrie se doreşte aducerea a cel puţin câte un artist de muzică pop/dance/hip-hop de talie naţională, dintre următorii: Guz sau Alex Velea, Mira sau Lidia Buble, Misha/Sylvia by DJ Rynno sau Otilia.

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită în acorduri de muzică populară, prin caietul de sarcini fiind solicitaţi cel puţin patru dintre următorii artişti sau ansambluri de muzică populară: Ansamblul „Crenguţa de iederă“, surorile Osoianu, Ionuţ Fulea, Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudaşcu, Ioan Bocşa, Mariana Ionescu Căpitănescu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Laura Lavric, Valentin Sanfira, Viorica Macovei. Noaptea dintre ani va fi „împuşcată“ cu focuri de artificii ce vor fi trase din două locuri diferite din Galaţi, unde vor fi şi petreceri în aer liber.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu