Shopping City Mall are, în sfârşit, cinema multiplex şi branduri de renume

Joi, 16 Noiembrie 2017 15:04
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Gălăţenii s-au înghesuit la Shopping City Mall încă de la primele ore ale dimineţii pentru a fi prezenţi la inaugurarea primei etape a extensiei Shopping City Galaţi, centru comercial dezvoltat de NEPI Rockcastle. Începută în martie anul acesta, extensia are şi un nou etaj dedicat zonei de divertisment, cu cinema, restaurante, cafenele şi terasă exterioară, dar şi branduri noi de fashion şi beauty, mult aşteptate de gălăţeni. Mall-ul gălăţean are acum 50 de noi spaţii comerciale, dispuse în 21.000 mp, care completează suprafaţa existentă de 27.000 mp.
În prima etapă a proiectului de extensie, vizitatorii găsesc în centrul comercial unele dintre cele mai importante branduri de fashion şi beauty, precum Bershka, Pull&Bear, Stradivarius Douglas, Office Shoes, Hervis, Ecco, Kido Bambini, Teilor, Orsay, Buzz, Bigotti, Sport Vision, Lee Cooper, LEVIs, Book City, MeliMelo Home, Braiconf, Kultho, ProfiHairShop, Yves Rocher, Gerovital, Flormar, Sephora şi Penti. Brandurile prezente în mall-ul gălăţean se întrec în oferte şi promoţii. De exemplu, Farmec a deschis primul magazin Gerovital din Galaţi, situat la parterul extensiei centrului comercial. În ziua inaugurării, 16 noiembrie, vizitatorii magazinului Gerovital beneficiază de o reducere de 20% pentru orice produs achiziţionat. O altă facilitate disponibilă exclusiv în magazinul Gerovital este testul de dermoanaliză.
Una dintre destinaţiile vedetă ale acestei inaugurări este cinematograful multiplex Cinema City, dotat cu 8 săli 2D şi 3D, complet digitalizate, care, din 17 noiembrie, le va oferi clienţilor oportunitatea de a viziona producţiile cinematografice favorite. Mai mult, zona de restaurante şi cafenele este îmbogăţită cu noi destinaţii, precum Fuel Cafe, Yoyo Donuts, Pizza Hut şi Starbucks.
Extensia Shopping City Galaţi ridică investiţia centrului comercial în Galaţi la aproximativ 70 de milioane de euro şi numărul de locuri de muncă la peste 600.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu