Spargere cu furt de 12.350 de lei din seif, la Pechea

Luni, 26 Iunie 2017 16:22
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)


Poliţiştii Secţiei 2 Rurală au fost sesizaţi de o femeie de 28 ani, asociată a unei societăţi comerciale având punctul de lucru în comuna Pechea, despre faptul că, în noaptea de 22/23.06.2017, prin forţarea uşilor de acces şi scoaterea din funcţiune a sistemului de alarmă, persoane necunoscute au pătruns în interiorul societăţii şi au sustras dintr-un seif suma de 12.350 lei.
„În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea furtului şi au stabilit că este vorba de un bărbat de 27 de ani, din localitate. Din prejudiciu a fost recuperată suma de 4.400 lei. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a precizat sinsp. Andreea Rogojină, IPJ Galaţi.

Un braşovean a furat o poşetă dintr-o maşină

A doua zi, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au depistat, în flagrant, un bărbat de 44 de ani din municipiul Braşov care, prin spargerea geamului portierei de la un autoturism parcat pe strada Nicolae Bălcescu, a sustras, din interiorul acestuia, o poşetă de damă în care se afla un portofel cu mai multe acte. Prejudiciul creat a fost de aproximativ 350 lei. Persoana depistată a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Galaţi, unde a fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, faţă de aceasta s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Galaţi. În aceeaşi seară bărbatul a fost prezentat procurorului care supraveghează urmărirea penală, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, care a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar şi interdicţia de a părăsi municipiul Braşov, după expirarea ordonanţei de reţinere.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu