Timp de 4 zile, Galaţiul va sărbători ”Zilele Dunării 2018” Recomandat

Marți, 12 Iunie 2018 19:52
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria municipiului Galaţi se pregăteşte să sărbătorească ”Zilele Dunării” 2018”. În acest sens, municipalitatea a lansat achiziţia publică pentru servicii de organizare a acestui eveniment, cu o valoare estimată de 250.000 lei fără TVA, iar ofertele pot fi depuse până pe data de 18 iunie 2018. Prin caietul de sarcini se stipulează ca evenimentul să se întindă pe o perioadă de 4 zile, 28 iunie - 01 iulie 2018, iar cerinţele privind activităţile şi evenimentele artistice se referă la organizarea unui concert al unei orchestre care va interpreta fragmente muzicale celebre, urmat de un spectacol de sunet şi lumini. La fel ca anul trecut, se doreşte organizarea "Summer Parade" pe strada Domnească, care trebuie să se încheie cu un flash-mob. Singurele activităţi cerute care au legătură directă cu fluviul sunt minicroazierele pe Dunăre, precum şi reconstituirea imaginii vremurilor de altădată în zona pontoanelor. O altă serie de evenimente ce trebuie organizate cu ocazia ”Zilelor Dunării” sunt o serie de concursuri şi demonstraţii de Street Sport.
Festivitatea de deschidere va avea loc pe 28 iunie 2018, pe platforma din faţa Universităţii „Dunărea de Jos”. Tot aici se va organiza şi concertul oferit de o orchestră urmat de un spectacol de sunet şi lumini, urmând ca la final să se lanseze lampioane şi vor fi aprinse torţe. Summer Parade va avea loc, tot pe str. Domnească, pe data de 29 iunie 2018, minicroazierele pe Dunăre se vor desfăşura pe data de 30 iunie 2018, între orele 10.00 şi 21.00, iar acţiunile ”Street Sport” sunt planificate pentru 01 iulie 2018, într-o locaţie ce va fi stabilită de organizator.
Reamintim că anul trecut, acest eveniment a fost organizat de SC Dunărea SA pentru suma 291.000 lei fără TVA, iar programul manifestărilor a fost asemănător cu ceea ce se doreşte pentru anul acesta despre care cotidianul nostru a relatat AICI.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu