TOT ce trebuie să ştii despre Forza ZU 2019 Galaţi: Program, acces, hartă şi reguli Recomandat

Miercuri, 22 Mai 2019 12:23
Publicat în Știrea zilei

Doar câteva zile îi mai desparte pe gălăţeni de fenomenul Forza ZU. A noua ediţie a celui mai mare concert din România, Forza ZU, are loc sâmbăta aceasta, 25 mai 2019, pe Stadionul Dunărea din Galaţi. Cu această ocazie organizatorii au transmis câteva informaţii şi reguli de care cei ce vor participa la eveniment trebuie să ţină cont.

Astfel, intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile pe stadion, iar accesul este permis publicului începând cu ora 14:00, prin intrările de pe platoul Sălii Sporturilor şi prin intrarea dinspre strada Brăilei. Copiii cu vârste mai mici de 14 ani trebuie să fie însoţiţi de un adult.

ESTE PERMIS accesul cu aparate foto şi camere de filmat. De asemenea, se poate veni cu mâncare atât timp cât nu este pusă într-un recipient dur. NU ESTE PERMIS accesul cu animale de companie, bagaje voluminoase, ambalaje dure (sticle, termosuri, cutii de metal, cutii de plastic, parfumuri, etc.), umbrele şi materiale sau obiecte ce pot fi folosite drept obiecte de aruncat (brichete, brelocuri cu multe chei, etc.).

Show-ul începe la ora 16:00 cu un ZUper Warm-up de care se vor ocupa MC Adi Mihăilă "The Hitman" şi DJ Lucian Bărbulescu, iar de la ora 17:00 vor urca pe scenă următorii artişti: Andra, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Antonia, 5GANG, Mario Fresh, Delia, Nick, Lidia Buble, Smiley, Elena Gheorghe, 3 Sud Est, Spike, Noaptea Tarziu, Connect-R, Elianne, Lora, Mark Stam, Karmen, Lino Golden, Mira, Ioana Ignat, Holograf, Edward Sanda, Sore, Guess Who, Vescan, Jo, Dorian, The Motans, Minelli, Cabron, Alina Eremia, Pepe, Adda şi Feli. Show-ul va fi difuzat în direct la Radio ZU, pe radiozu.ro/forzazu, pe pagina de Facebook Radio ZU, pe contul de YouTube Radio ZU şi pe ZU TV.

VEZI HARTA evenimentului în Galeria de imagini de mai jos!

Citeşte pe aceeaşi temă şi articolul "Restricţii de trafic în Galaţi pentru cel mai mare concert din România, Forza ZU"

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu