UPDATE | Autorii jafului armat de la Brăila sunt gălăţeni. Cei doi au fost arestaţi preventiv Recomandat

Marți, 16 Aprilie 2019 11:27
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Magistrații Judecătoriei Brăila au emis pe numele celor doi bărbaţi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

vlcsnap 2019 04 16 16h10m20s716

vlcsnap 2019 04 16 16h10m30s985

.................................................................................................

Poliţiştii gălăţeni i-au depistat în Galaţi, pe două străzi diferite, pe cei doi bărbaţi care luni, 15 aprilie 2019, în Brăila, au spart maşina unui om de afaceri şi i-au furat suma de 500.000 de lei, subiect despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "VIDEO | Înarmaţi, au jefuit un om de afaceri în plină stradă". Cei doi au fost duşi sub escortă la Brăila, luni seară, şi au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

"În cursul zilei de ieri (luni, 15 aprilie 2019), poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila i-au reţinut pe doi bărbaţi, cu vârste de 45 şi 46 de ani, ambii din judeţul Galaţi, bănuiţi de comiterea infracţiiunii de furt calificat. În fapt, în dimineaţa de 15 aprilie 2019, ora 09:00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un brăilean cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 500.000 de lei dintr-un autoturism ce era parcat pe raza municipiului. În urma cercetărilor efectuate, în cursul aceleiaşi zile, cei doi bărbaţi au fost identificaţi şi depistaţi, pe raza municipiului Galaţi, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în dimineaţa zilei de luni, cei doi gălăţeni ar fi venit în municipiul Brăila cu două autoturisme, folosind la comiterea faptei doar unul dintre acestea, pe care l-au abandonat pe raza municipiului Brăila, şi şi-au continuat deplasarea cu cel de-al doilea. Totodată, s-a constatat că placuţele de înmatriculare folosite figurează ca aparţinând altor autoturisme", a precizat Laura Belciugan, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

Prejudiciul a fost recuperate parţial, iar cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi în cursul zilei de marţi, 16 aprilie 2019, vor fi prezentaţi instanţei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu