UPDATE: Avaria se extinde, zeci de mii de gălăţeni fără gaze

 
Marți, 31 Octombrie 2017 11:01
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În urma situaţiei relatate aseară, 30 octombrie 2017, privind miile de gălăţeni rămaşi fără gaze, Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în anumite zone din municipiul Galaţi.
"Astăzi, 31 octombrie, începând cu ora 8.00, ne confruntăm din nou cu problema scăderii de presiune fiind afectaţi în prezent circa 16.000 de clienţi din cartierele: Siderurgiştilor Vest, Micro 16, Ţiglina 2 şi I.C. Frimu. Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt mobilizate în teren şi realizează o lucrare în regim de urgenţă în cursul zilei. Reluarea alimentării cu gaze naturale pentru toţi clienţii afectaţi se va face astăzi până la ora 20.00", potrivit unui răspuns al celor de la Distrigaz Sud Reţele.
Locatarii afectaţi sunt rugaţi ca în timpul procedurii de remediere a avariei să îşi închidă toate aparatele de consum. "În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe. În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale", precizează compania de gaze.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu