UPDATE | Evadatul din baia poliției gălățene a fost prins în județul Brăila Recomandat

Vineri, 11 Ianuarie 2019 09:10
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: "Am intrat în panică, de aceea am fugit. Am luat un taxi apoi", aşa motivează Stănică Busuioc fuga din sediul poliţiei gălăţene. El a fost dus în faţa instanţei pentru a i se conforma mandatul european de arestare emis pe numele lui de către autorităţile austriece, urmând mai apoi a fi extrădat. Este anchetă internă şi la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi pentru a se stabili circumstanţele în care bărbatul a fugit din sediul poliţiei.

....................................................................................................................................

Este vorba despre Stănică Busuioc, bărbatul de 38 de ani care a evadat joi, 10 ianuarie 2019, din sediul poliţiei gălăţene, chair din baia acesteia, şi despre care Monitorul de Galaţi a relatat AICI. Cu toate filtrele de poliţie care au blocat aproape tot Galaţiul, bărbatul a reuşit însă să scape. A fost găsit tocmai în comuna Gemenele, din judeţul Brăila, vineri, 11 ianurie 2019, la ora 04:00 dimineaţa. Acesta este acum cercetat şi pentru că a evadat. O ancheta internă ar trebui să aibă loc şi la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi pentru a se stabili cum a avut loc evadarea din baie. Reamintim că Stănică Busuioc avea pe numele lui mandat european de arestare deoarece comisese în Austria furturi auto şi din bancomate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu