Val de angajări la poliţie, în Galaţi Recomandat

Sâmbătă, 02 Iulie 2022 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Inspectoratul de Politie Judeţean Galaţi şi Secţia Regională de Poliţie Transporturi Galaţi, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară, în perioada 29.06.2022 – 12.07.2022, activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru participarea la concursurile prin încadrare directă din sursă externă.
Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, următoarele posturi:

I.P.J. Galați:
- un post vacant de Ofiţer I la Compartimentul Expertize şi Constatări Tehnico-Ştiinţifice din cadrul Serviciului Criminalistic - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, specialitatea criminalistică.
- un post vacant de Agent III (arhivar) la Compartimentul Prelucrare Automată şi Valorificare Date Corpuri Delicte din cadrul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, specialitatea cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative.
- 31 de posturi vacante de agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, specialitatea ordine publică (16 în mediul urban şi 15 la posturile de poliţie comunale).

S.R.P.T. Galaţi:
- 5 posturi vacante de agent de poliţie (ajutor şef post) existente în Statul de organizare al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, prin încadrare din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale (1 în cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Galaţi, 2 în cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Brăila, 2 în cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Vrancea).

Înscrierea candidaţilor se realizează în perioada 29.06.2022 – 12.07.2022  inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.
Cererile de înscriere, însoţite de documentaţia solicitată, trebuie transmise, până la data de 12.07.2022, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, sursaexterna@gl.politiaromana.ro.
Detaliile se regăsesc în anunţurile de concurs postate pe adresa unităţii (http://gl.politiaromana.ro).
Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic, între orele 08:00 – 16:00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi – Serviciul Resurse Umane, sau la telefon 0236 407000/ interior 20114.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu