Valentina, o studentă la medicină din Galaţi, are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge o boală nemiloasă

Duminică, 24 Iulie 2022 19:01
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

O frumoasă tânără în vârstă de 22 de ani, viitor cadru didactic, cât si tehnician dentar, studentă la două facultăţi: Facultatea de Educaţie Fizică si Sport, specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, cât şi Facultatea de Medicină şi Farmacie Galaţi, specializarea Tehnică Dentară, în urma cu câteva luni, a fost diagnosticata cu tumoră malignă la stomac. Valentina este o studentă model care este dornică de a profesa ca şi cadru didactic, pregătindu-se intens pentru viitorul ei. Aşa încep colegii şi prietenii fetei apelul către toţi oamenii de bine care vor să o ajute pe Valentina în lupta cu această boală nemiloasă. 

”Inima ei este empatica pentru minunaţii copilaşi cu care şi-a petrecut o mare parte din timpul ei, pentru a le oferi tot ce are ea mai bun, însă acest lucru îi este furat de crunta suferinţa prin care trece, iar cu ajutorul vostru îi putem oferi o şansă la viaţă. Valentina doreşte să trăiască, să se bucure de tinereţe şi să scape de suferinţa ce o doboară cumplit. Vrem să ne ajutăm prietena să treacă peste această cumpănă grea din viaţa ei, dar pentru a ne îndeplini scopul avem nevoie şi de susţinerea dumneavoastră, astfel, sperăm să reuşim să o trimitem pe Valentina în străinătate, într-o clinică de specialitate.

Ea are nevoie URGENT să fie trimisă în străinătate, unde şansele de recuperare să sperăm că sunt mult mai mari decât în România, acolo fiind sub supravegherea permanenta a mai multor cadre medicale.

Valentina a suferit aproximativ acum 6 luni, o intervenţie chirurgicală foarte dificilă, apoi a urmat şedinţele de chimioterapie, în urma acestora, starea ei de sănătate deteriorandu-se din ce în ce mai mult. A fost internată acum 3 săptămâni la Institul Clinic Fundeni, la Bucureşti iar acum se află la Spitalul Militar din Galaţi, unde i se administrează hrană şi vitamine perfuzabile, deoarece Valentina nu se mai poate hrăni singură. Încercăm să facem toate eforturile posibile pentru a reuşi să o trimitem în straintate, cât mai urgent, acolo unde sperăm că medicii îi vor aduce Valentinei din nou zâmbetul pe buze, speranţă şi bucurie în suflet!!”, au scris colegii ei într-un mesaj adresat redacţiei noastre, dar care a fost lansat şi pe reţelele de socializare.

Tânăra Valentina Liliana Gheorghiu, studentă în anul doi la Facultatea de Medicină, greu încercată de boala necruţătoare a fost împărtăşită cu Sfintele Taine de Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, duminică, 24 iulie, 

 

Puteţi dona în contul ei:

CONT IBAN: RO35RNCB0141164984200001

VALUTA: RON

BENEFICIAR : GHEORGHIU VALENTINA LILIANA

ŢARA : ROMÂNIA

 

Pagina de facebook pentru Valentina: https://www.facebook.com/groups/5333052283428853/permalink/5333828496684565/

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu