VIDEO: A doua zi de proteste, la Galaţi Recomandat

Luni, 29 Martie 2021 18:33
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primii protestatari s-au adunat în jurul orei 17.00, oră la care au fost chemaţi să se adune susţinătorii Alianţei pentru Unirea Românilor - AUR filiala Galaţi. Până la ora 18.00 s-au adunat câteva zeci de gălăţeni care flutură steaguri şi poarta pancarte pe care scrie ”Demisia Iohannis”, ”Demisia Arafat”, ”Demisia Guvernul Câţu”, ”Tecuciul e aici”Ne-a sărit muştarul!” (vezi video).

La ora 20.00 se anunţă un alt grup de protestatari care se întâlnesc în Ţiglina şi care urmează să mărşăluiască pe str. Brăilei, până la Prefectură.

UPDATE ORA 20.00: Coloanele de manifestanţi care au avut punctele de întâlnire în Ţiglina 1 şi în faţa Prefecturii au plecat să se întâlnească în centru. Circulaţia autovehiculelor nu a fost blocată. Manifestanţii mărşăluiesc pe trotuar.

UPDATE ORA 21.00: Protestatarii s-au împins cu jandarmii în faţa Prefecturii. Se aruncă cu petarde. Spre deosebire de ieri, forţele de ordine sunt dotate cu scuturi.

protest 29 2.jpg

 

ORA 21.30 În ultima jumătate de oră, au fost mai multe incidente și îmbrânceli între forțele de ordine și protestatari.

protest 29 3.jpeg

UPDATE ORA 21.45: După mai multe serii de îmbrânceli între jandarmi şi manifestanţi, oamenii au plecat din faţa Prefecturii şi mărşăluiesc pe str. Domnească şi str. Brăilei.

UPDATE ORA 22.30: Un protestatar a provocat forţele de ordine, în faţa IPJ Galaţi. A fost scos din mulţime şi urcat în dubă. Manifestanţii se îndreaptă spre Spitalul Judeţean Galaţi.

UPDATE ORA 23.30: În faţa spitalului au ajuns doar câteva sute de manifestanţi. Trei protestatari care instigau la violenţe au fost extraşi de jandarmi din mulţimea care manifesta în faţa Spitalului Judeţean Galaţi într-o intervenţie rapidă.

 

Ştire în curs de actualizare...

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu