„Vine bomba!”... şi l-a luat la pumni: Taximetrist tâlhărit de un client

Luni, 24 Aprilie 2017 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un taximetrist de 60 de ani din Galaţi a trecut prin clipe cumplite, fiind tâlhărit de un client. Înalt, şaten spre brunet şi cu barbă, de vârstă aproximativă 35 de ani, este descrierea pe care încearcă să o facă taximetristul celui care l-a lovit fără milă. Taximetristul credea că agresorul nu părea a fi beat, dar crede că se comporta ca şi cum ar fi fost drogat. Comanda a fost luată de la Agenţia CFR, undeva în Micro 21 clientul a început să îl lovească, s-au bătut lângă maşina oprită apoi agresorul i-a furat maşina şi s-a îndreptat către un cartier aflat la extremitatea sudică spre Brăila.
„Am luat o comandă de la Agenţia CFR. Un cetăţean pe nume Adrian. Mi-a spus să îl duc la ieşirea din Galaţi, că vine bomba, că vine bomba... Vorbea cu cineva la telefon şi mi-a dat şi mie să ascult, dar nu înţelegeam nimic. În Micro 21, în spate la D9, fiind în curbă, m-a lovit de două ori. O dată în tâmplă, în gură şi mi-a spart arcada. Am oprit maşina, am coborât, m-am luat la bătaie cu el. Deşi erau oameni acolo, nu s-au sesizat, nu a schiţat nimeni nimic, să sară, să îl prindă sau altceva. Curgea sânge şi m-am aplecat jos, el a sărit în maşină şi a fugit. Nu ştiu dacă era drogat, dar părea tulburat, schimbat la faţă“, povesteşte Tudorel Ion , taximetristul  tâlhărit. Până la urmă, şoferul a ajuns cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.
„Pacientul este stabil hemodinamic şi respirator. Agresiunea nu i-a pus viaţa în pericol, a fost victima unei agresiuni, prezintă lovituri la nivelul feţei, dar aşteptăm rezultatul investigaţiilor“, a precizat dr. Ionuţ Bogdan Baneşanu, medic UPU Spitalul de Urgenţă Galaţi.
După ce a furat taxiul, suspectul a plecat în viteză către Brăila, pe drumul dig DN 22B. Pe parcurs a lovit un alt autovehicul şi după ce a trecut podul peste Siret s-a proptit, avariind grav autovehiculul într-un parapet de pe marginea şoselei, dispărând apoi în pădurea Siretului.
„Am înţeles că i-a spus colegului că vine bomba şi a început apoi să dea în el. Apoi i-a furat maşina, am înţeles că l-a lovit altă maşină mai pe sus, în Galaţi. Apoi a abandonat maşina aici şi a fugit. Maşina este foarte avariată, din toate părţile. Este şi plină de sânge“, a spus Cosmin Neculcea, un  coleg al taximetristrului.
Poliţiştii au prelevat probe din maşină şi au trimis echipe de căutare în zonă. „În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie“, a declarat ag.pp. Crina Dragu, IPJ Galaţi. Cercetările poliţiştilor vor pleca şi de la adresele de comenzi anterioare solicitate prin numărul de telefon al suspectului, rămase în memoria companiei, dar şi prin portretul robot. Din maşină au dispărut cel mai probabil banii din torpedou dar şi telefonul cu aplicaţia pentru comenzi. Tâlharul a fost identificat în persoana unui tânăr de 33 de ani din Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu