Zeci de garaje vor fi desfiinţate în Micro 16, Siderurgiştilor Vest Recomandat

Miercuri, 29 Iunie 2022 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria municipiului Galaţi, în cadrul lucrărilor de regenerare urbană şi de modernizare a cartierelor, continuă demolarea garajelor, a construcţiilor provizorii din jurul blocurilor. În ultimele luni, municipalitatea a emis 240 de notificări pentru desfiinţări de garajele din cartierele Micro 38, Micro 20, Micro 19, Piaţa Centrală şi Micro 16.

Potrivit informaţiilor furnizate de Primăria municipiului Galaţi, aceste construcţii au fost deja desfiinţate, cu excepţia celor din Micro 16/Siderurgiştilor Vest, zona Complex Siret şi str. Fagului. Este vorba despre 62 de garaje pentru care s-au transmis notificări de curând.

Pentru o parte dintre acestea, a început procesul de identificare a deţinătorilor acestor construcţii provizorii prin notificarea garajiştilor care nu au montat pe garaj, la loc vizibil, plăcuţe de identificare care să conţină numarul şi data autorizaţiei de construcţie (vezi foto ↑).

„Potrivit reglementărilor în vigoare, deţinătorii de garaje au obligaţia de a afişa la loc vizibil plăcuţa de identificare cu numărul autorizaţiei. Astfel, pentru garajele din cartierul Micro 16, zona străzii Fagului, s-au transmis notificări privind această obligaţie, în condiţiile în care acele construcţii provizorii urmează să fie desfiinţate şi trebuie parcurşi toţi paşii legali procedurali. În context, facem apel şi pe această cale ca deţinătorii să sune pentru clarificări la numărul de telefon 0236307718, afişat pe notificări. În ultimele luni s-au emis 240 de notificări pentru desfiinţări de garaje (Micro 38, Micro 20, Micro 19, Piaţa Centrală şi Micro 16). Construcţiile au fost deja desfiinţate, cu excepţia celor din Micro 16 (zona Complex Siret şi str. Fagului - total 62 de garaje) pentru care s-au transmis notificări de curând. În locul garajelor demolate, prioritatea este amenajarea de noi locuri de parcare”, ne-a comunicat Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu