Bărbat găsit înecat într-o canalizare din Micro 40 Recomandat

Vineri, 18 Iunie 2021 19:59
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat a fost găsit înecat, într-o canalizare, în cartierul Micro 40. În acest moment intervin la faţa locului echipajele SMURD.  Potrivit relatărilor martorilor, bărbatul s-a aplecat asupra canalizării în încercarea de a recupera o sacosă pe care o scăpase. În zona în care a fost găsit bărbatul, se fac lucrări.Poliția urmează să stabilească exact împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

UPDATE: În cursul acestei seri, în jurul orei 18.50, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe strada Traian Vuia, din municipiul Galaţi, o persoană ar fi căzut intr-o canalizare. La faţa locului s-au deplasat atât poliţişti, cât şi pompieri şi un echipaj SMURD, constatându-se decesul persoanei în cauză.

Din primele verificări a rezultat că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Galaţi, care ar fi căzut intr-o canalizare descoperită, aflată pe strada Traian Vuia, intr-o zonă în care se efectuează lucrări de construire. În urma sesizării şi a aspectelor constatate la faţa locului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul bărbatului.

Canalizarea era plină cu apă ca urmare a ploilor abundente din cursul zilei şi era semnalizată.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu