Bătrâne tâlhărite pe stradă de doi minori Recomandat

Joi, 02 Mai 2019 15:23
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: În cursul zilei de ieri, minorul reţinut a fost prezentat Judecătoriei Galaţi, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

................................................................................................................

Poliţiştii gălăţeni au identificat doi minori de 14 şi 16 ani, din municipiul Tecuci, bănuiţi de săvârşirea a două şi, respectiv, trei infracţiuni de tâlhărie. Din cercetări a reieşit că, în după-amiaza zilei de 29 aprilie, în jurul orei 18:30, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Galaţi, cei doi i-ar fi smuls poşeta din mână unei femei de 70 de ani, profitând de neatenţia acesteia, creându-i un prejudiciu de 400 lei. A doua zi, în jurul orei 09:00, pe strada Călugăreni, folosind acelaşi mod de operare, adolescenţii ar fi prejudiciat o altă victimă cu suma de 300 lei.
"În cazul celei de-a treia fapte, comise în aceeaşi zi, în jurul orei 18:15, pe strada Brăilei, minorul de 16 ani ar fi acţionat singur, smulgând poşeta din mâna unei femei de 64 de ani, creându-i şi acesteia un prejudiciu de 500 lei", a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi. Poliţiştii l-au reţinut pe acesta, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. În acelaşi timp, se continuă cercetările pentru probarea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu